Assistent accountant Audit

Bedrijfsomschrijving

Wil jij als assistent accountant 4 registeraccountants (waarvan 1 net afgestudeerd) ondersteunen bij diverse controle-opdrachten voor MKB-klanten? Voor dit accountantskantoor (30 medewerkers) zijn wij op zoek naar versterking.

Het accountantskantoor is 30 jaar geleden opgericht en in de loop der tijd flink gegroeid. De klantenportefeuille is divers, maar voornamelijk actief binnen het hoger segment binnen de MKB markt (klein deel zelfs internationaal). Het adviseren van relaties is hun belangrijkste component in de dienstverlening. Het kantoor kent geen verschillende 'functie lagen' dus er zijn korte communicatielijnen en als assistent accountant werk je hier rechtstreeks samen met de partners. Ter verdere uitbreiding is ROUSCH nu benaderd om op zoek te gaan naar een ambitieuze en gedreven assistent accountant, een toekomstige Registeraccountant.

Functieomschrijving

Je bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van controle-opdrachten. De nadruk ligt op de controlewerkzaamheden, maar daarnaast kun je ook betrokken worden bij werkzaamheden in de samenstel- adviespraktijk. Zo krijg je een brede basis en kun je als adviseur voor je klanten advieswerkzaamheden signaleren. Omdat je rechtstreeks onder de ervaren RA's valt, krijg je veel te zien en kun vrij snel complexere werkzaamheden over gaan nemen.

Functie-eisen

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is het van belang dat je al enige ervaring als assistent accountant in een controlepraktijk hebt opgedaan (bij voorkeur bij de grotere accountantskantoren). Je volgt het RA-traject of wilt dit gaan starten om uiteindelijk je titel te behalen. Je zoekt een positie waar je rechtstreeks onder de eindverantwoordelijke Accountant aan de slag kunt om zoveel mogelijk te zien en jezelf verder te ontwikkelen. Je hebt affiniteit met het MKB-segment, communiceert gemakkelijk met anderen en je weet van aanpakken.

Wij bieden

  • Salaris, is afhankelijk van kennis en ervaring, € 3.000 - € 4.000
  • Studieregeling aanwezig
  • Mobiliteitsbudget à € 700
  • Mogelijkheid om vanuit huis deels te werken.

Bezoek www.rousch.nl voor meer informatie over de vacature Assistent accountant Audit of solliciteer online op de vacature Assistent accountant Audit.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Audit, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Noord-Brabant