Supervisor RA

Herken jij je in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit? Dan zoeken we jou!

DIT GA JIJ DOEN

Je voert opdrachten uit voor verschillende opdrachtgevers in het grotere MKB. Vandaag zit je met het directieteam van een transportbedrijf en morgen werk je aan een due dilligence opdracht. Naast de controlewerkzaamheden kun je namelijk ook ingezet worden voor internationale- of due diligence opdrachten of andere bijzondere onderzoeken, zoals SOX-opdrachten en fraudeonderzoeken.

Je geeft leiding aan een team van (senior) assistant accountants. Communicatie is een belangrijk onderdeel van je werk. Je bent verantwoordelijk voor de planning van jouw opdrachten, inclusief inzet van medewerkers en contact met opdrachtgever en de kwaliteit van de uitvoering van werkzaamheden.

DIT BEN JIJ

Jij bent integer en gericht op de relatie. Jij weet door jouw teamgeest en communicatieve vaardigheden mensen op een positieve manier te enthousiasmeren.

Als supervisor RA herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Afgeronde HBO of academische opleiding en in het bezit van een (bijna) afgeronde theoretische RA-opleiding en ingestroomd in de praktijkstage;
  • Minimaal 6 jaar werkervaring;
  • Inzicht in de problematiek van de ondernemer en  een nauwkeurige en professioneel kritische instelling;
  • Onafhankelijk, 'rechte rug  en maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ

RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede pensioenregeling
  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
  • Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.

DIT ZIJN WIJ

RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadvieskantoren met ruim 750 kantoren in meer dan 116 landen en ruim 41.000  professionals. Met 500 professionals verdeeld over 11 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties.  Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Voor meer informatie over RSM, klik hier

JIJ X WIJ

We willen het maximale uit jouw talent halen. Hoe hard je gaat, hangt van jou af.  Spreekt de functie supervisor RA je aan?

Regio Randstad

 Mail je CV èn motivatiebrief naar Nienke Groenewold (HR): ngroenewold@rsmnl.nl.

Meer informatie? Bel Nienke op 023-5300400.

Regio Zuid-Nederland

Mail je CV èn motivatiebrief naar Pernille Kelderman (HR): pkelderman@rsmnl.nl.

Meer informatie? Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-46332754 of bel Pernille op 045 - 4055555.

ALS JE BIJ ONS SOLLICITEERT

Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals je geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. Je zet deze gegevens bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij jou niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als je wel bij ons in dienst komt. Als we jou niet aannemen, kunnen we je vragen of we je gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor jou vrij komt. Als je ons toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van onze kernwaarden onafhankelijk en integer, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*. De kosten van de VOG worden door ons vergoed. Bewaar daarvoor wel de originele bon. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl . ​

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant RA, HBO, 5-10 jaar, Corporate Finance, Randstad, Financieel Manager, Heel Nederland