Registeraccountant (trusted advisor - international clients)

Bedrijfsomschrijving

Voor een groot accountants- en belastingadvieskantoor met een internationaal netwerk zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een ervaren registeraccountant. Het kantoor richt zich op klanten in het middensegment, m.n. grote nationale en internationale familiebedrijven. Vanuit meerdere vestigingen bedienen zij grote ondernemingen in de regio, maar vanuit het internationale samenwerkingsverband krijgen zij steeds meer aanvragen voor bedrijfseconomische danwel fiscale dienstverlening. Met schaalvergroting streven naar een hoge kwaliteit van dienstverlening en kunnen zij goed gevolg geven aan de eisen die de veranderende wet- en regelgeving met zich meebrengt. Daarnaast werken zij in multidisciplinaire teams om zo goed mogelijk te kunnen anticiperen op de behoeften van de klant. Specifiek voor de internationale klanten van deze vestiging zijn wij op zoek naar een (aankomend) Registeraccountant.

Functieomschrijving

Als registeraccountant krijg je een eigen cliëntenportefeuille toebedeeld met allemaal internationale klanten, waarvoor jij verantwoordelijk wordt. Het auditteam op deze vestiging bestaat uit ongeveer 35 medewerkers. Een deel van dit team ondersteunt je in de werkzaamheden en jij begeleidt hen vervolgens "on the job" in hun verdere ontwikkeling. De lijnen zijn hier korter dan bij een Big Four kantoor, waardoor je rechtstreeks onder de partner werkzaam bent. Je kunt hier net wat sneller schakelen vanwege een andere organisatiestructuur, wat vrijheden en ook verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Jij wordt het gezicht voor je klanten en krijgt de mogelijkheid om je netwerk verder uit te gaan breiden. 

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een (aankomend) registeraccountant die al een aantal jaren ervaring heeft opgedaan bij internationale klanten van één van de grootste kantoren.. Wij zoeken iemand die eigenwijs is, mee kan denken met de organisatie en zich comfortabel voelt in de rol van "trusted advisor". Iemand die onderdeel uit wil maken van een groter, professioneel kantoor, maar ook graag een merkbare bijdrage wil leveren aan verdere ontwikkelingen van het kantoor en daarmee duidelijker een toegevoegde waarde wil kunnen leveren.

Wij bieden

Afhankelijk van ervaring ligt de salarisindicatie tussen € 3.800,00 en € 5.500,00, daarnaast krijg je een leaseauto en zijn ook de andere secundaire voorwaarden uitstekend. Zij bieden een goed alternatief voor professionals die een overstap zoeken vanuit één van de grootste kantoren, waar opleiding en bureau vaktechniek leidend zijn, maar waar je binnen kleinere teams voor grote internationale MKB-klanten aan de slag kunt.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Registeraccountant (trusted advisor - international clients) of solliciteer online op de vacature Registeraccountant (trusted advisor - international clients).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant RA, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Corporate Finance, Noord-Brabant