(Junior) Assistent Administrateur

Brouwer & Oudhof is een administratie- en advieskantoor en werkt nauw samen met RSM. Door deze samenwerking kunnen wij al onze relaties op een flexibele en vooral efficiënte manier van dienst zijn. Alles is er op gericht om onze cliënten een zo hoogwaardig mogelijk pakket aan dienstverlening te bieden. Persoonlijk en professioneel zijn kernwaarden die bij ons centraal staan. Brouwer & Oudhof is een no-nonsense organisatie, waar je jezelf kunt ontwikkelen als persoon en financieel professional.
 

Ter uitbreiding van ons team in Utrecht zoeken wij een energieke en gemotiveerde

 

(Junior) Assistent Administrateur


De functie
Als (junior) assistent administrateur binnen onze organisatie werk je in een team met ervaren medewerkers. Begeleiding en ondersteuning krijg je van de (assistent) administrateur met wie je nauw samenwerkt. Door training on-the-job, leer je de administratie van onze opdrachtgevers kennen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van administraties en het voorbereiden en vervaardigen van jaarrekeningen en fiscale aangiften. Jaarlijks werk je voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches in het MKB.

Profiel (Junior) Assistent Administrateur
Wij zijn op zoek naar kandidaten die studerend of zojuist afgestudeerd zijn, dan wel enige relevante werkervaring hebben. Je hebt een (bijna) afgeronde mbo en/of hbo-opleiding richting BE of AC, of een vergelijkbare opleiding zoals SPD of MBA. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, teamgeest, cijfermatig analytisch vermogen en de wens om jezelf vaktechnisch te ontwikkelen. Aangezien onze werkzaamheden zowel nationaal als internationaal georiënteerd zijn, is het van belang dat je mondelinge- en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels van voldoende kwaliteit zijn.

Aanbod
Wij kennen een open en informele sfeer, die gericht is op persoonlijke ontwikkeling en een continue samenwerking tussen onze collega’s. Alles is erop gericht om onze cliënten een zo hoogwaardig mogelijk pakket aan dienstverlening te bieden. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Brouwer & Oudhof de nodige uitdagingen. Wij bieden volop mogelijkheden om jouw persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven door het aanbieden van interne en externe opleidingen en een persoonlijk opleidingstraject.

Informatie en solliciteren
Spreekt de functie van (Junior) Assistent Administrateur je aan? Laat je CV en motivatiebrief achter via onze sollicitatiepagina.

Meer informatie? Bel Alexandra van den Berg (Recruiter) op 023-5300400.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Administratief Medewerker, MBO, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie