Vacature Assistent accountant

Bedrijfsomschrijving

Je klaart de klus met z'n allen! Dit is de lijfspreuk van het kantoor en kenmerkt ook meteen de sfeer op de afdeling. Informeel, collegiaal en heel open.
Dit middelgrote accountants- en belastingadvieskantoor heeft een aantal vestigingen waar collega's werkzaam in verschillende disciplines. Zij bieden een uitgebreid pakket aan diensten. Naast de reguliere accountants- en belastingadvieswerkzaamheden, bieden zij organisatieadvies, juridisch advies, maar kunnen zij ook adviseren en begeleiden in zakelijke  financieringen. Deze diversiteit kenmerkt het kantoor. Hiermee werken ze hard aan verdere uitbreiding van het kantoor, maar in een goede harmonie met het privéleven van de medewerkers. De directie ziet toe op deze balans en zorgt vanuit een voorbeeldrol voor een informele sfeer. Naast een kwalitatief hoge dienstverlening, hechten zij ook veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ter uitbreiding van het team zijn zij voor het kantoor in Uden (30 medewerkers) op zoek naar een assistent accountant. 

Functieomschrijving

Je gaat als assistent accountant aan de slag met de optimalisatie van het administratieproces bij klanten. Je zorgt voor actuele en accurate cijfers, stelt de jaarrekeningen samen en stelt de bijbehorende fiscale aangiften op. Je werkt voor regionale MKB-klanten, van ZZP-ers tot grote, complexe BV-structuren. Afhankelijk van je wensen en ervaring word je klantenportefeuille vorm gegeven, zodat je werkt met klanten die bij jou passen. Zo zul je gemakkelijk met ze in gesprek raken en kun je je adviesvaardigheden verder gaan ontwikkelen. Daarnaast mag je ook de junior assistent accountants gaan begeleiden.

Functie-eisen

Om voor de functie van assistent accountant in aanmerking te komen, heb je een afgeronde opleiding Accountancy danwel Bedrijfseconomie nodig en minimaal 2 jaar ervaring. Nog belangrijker vinden ze dat je past in het team, want "je klaart de klus met z'n allen". Je bent collegiaal, behulpzaam, flexibel en dienstverlenend. 

Wij bieden

Een salaris tussen € 2.300,00 en € 3.200,00, afhankelijk van je ervaring en goede secundaire voorwaarden zoals pensioen, vakantiegeld, opleiding en cursussen. Zij vinden de balans tussen werk en privé heel belangrijk en geven medewerkers alle ruimte hierin. Buiten de werkzaamheden hebben ze een hardloopteam opgericht en ondernemen ze meer dingen met elkaar. Ze kennen lange dienstverbanden, wat veel zegt over de onderlinge sfeer en de mogelijkheden.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Vacature Assistent accountant of solliciteer online op de vacature Vacature Assistent accountant.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant