Gevorderd assistent accountant RA

Bedrijfsomschrijving

Dit kantoor telt meerdere regionale vestigingen, die relatief kleinschalig zijn. Daarentegen zijn zij groot genoeg om gespecialiseerde functies te bieden. Je kunt je als belastingadviseur bijvoorbeeld volledig op internationale klanten richten en als assistent accountant volledig op data-analyse. Zij maken onderdeel uit van een groter samenwerkingsverband en kunnen daardoor grote stappen zetten op het gebied van personeelsbeleid, automatisering, vaktechniek etc. Zij proberen de diversiteit van de grootste kantoren te combineren met de informele cultuur van kleinere, informele vestigingen. De cultuur is dan ook heel laagdrempelig en iedere vestiging is anders. Ze spelen in op de wensen van professionals door heel veel flexibiliteit te bieden in werktijden en experimenteren op dit moment met een thuiswerkochtend.
Vanwege groei zijn ze op zoek naar een gevorderd assistent accountant RA.

Functieomschrijving

Als assistent accountant in de controlepraktijk ga je je natuurlijk bezig houden met het uitvoeren van uiteenlopende controlewerkzaamheden. Je werkt samen met de controleleider en test de interne controlemaatregelen. Je brengt het administratieve proces bij klanten in kaart verdiept je in het automatiseringsproces. Je schat risico's bij je klanten in en signaleert verbeterpunten. Je onderhoudt zelf de contacten met je klanten, zodat je kunt groeien in je rol als adviseur. Je krijgt op deze vestiging 16 directe collega's in de auditpraktijk, maar daarnaast zijn er veel meer (assistent) accountants RA werkzaam in de organisatie.

Functie-eisen

Je bent een RA in opleiding en hebt al enkele jaren werkervaring opgedaan als assistent accountant audit bij een ander accountants- en belastingadvieskantoor. Ben je op zoek naar een MKB-kantoor dat jou goede opleidingsmogelijkheden kan bieden, waar vaktechniek op een hoog niveau is en waar ze op het gebied van automatisering ver gevorderd zijn? Dan zou dit kantoor interessant voor je kunnen zijn. Doordat het om een groter kantoor gaat, met regionale vestigingen, kunnen zij veel mogelijkheden bieden, maar blijft de bedrijfscultuur informeel met korte lijnen.

Wij bieden

Het kantoor biedt hele goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, 29 vakantiedagen, vakantiegeld, pensioenregeling, een leaseauto en goede opleidingsmogelijkheden. Je krijgt veel diversiteit in je klantenportefeuille en omdat de teams klein zijn, kun je snel groeien. Je deelt zelf je werktijden in, ergens tussen 7.00 en 19.00 uur en er wordt flexibel omgegaan met thuiswerken. 

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Gevorderd assistent accountant RA of solliciteer online op de vacature Gevorderd assistent accountant RA.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant