Controleleider

Bedrijfsomschrijving

Voor een middelgroot, fullservice kantoor zijn we op zoek naar een ervaren assistent accountant audit of junior controleleider, die toe is aan een volgende stap. Het kantoor telt in totaal ruim 100 collega's. Ze zijn werkzaam in heel moderne kantoren en er is veel aandacht voor alle medewerkers. Niet alleen op het gebied van opleiding en ontwikkeling, maar denk ook aan fruit wat wordt ingekocht en de balans met je privéleven die hier goed is. De cultuur is informeel en professioneel en de deuren staan open. Er wordt veel samengewerkt tussen de verschillende disciplines, dus je leert snel al je collega's kennen.

Functieomschrijving

Als ervaren assistent accountant of junior controleleider kun je hier je volgende stap gaan zetten. Je wordt mede verantwoordelijk voor de uitvoering van de controle-opdrachten en begeleidt je minder ervaren collega's bij de uitvoering van de controles. Je houdt contact met je klanten en adviseert en begeleidt hen tijdens het hele proces. De klanten bevinden zich in allemaal verschillende branches, waardoor je werkzaamheden en de vraagstukken gevarieerd zijn. Je werkt zowel op kantoor als op locatie, maar de klanten zitten in de regio, dus de reistijd is beperkt.

Functie-eisen

Je zit als ervaren assistent in de afrondende fase van het RA-traject of hebt je titel behaald. Je hebt een aantal jaren werkervaring in de controlepraktijk bij een ander kantoor en zoekt een middelgroot, innovatief fullservice kantoor waar je een volgende stap kunt zetten. Je beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal, bent communicatief sterk en weet van aanpakken. 

Wij bieden

Een salaris tussen de € 3.00,00 en € 4.200,00, afhankelijk van je ervaring. Je pensioenbijdrage wordt volledig betaald, je krijgt 25 vakantiedagen, een goede studieregeling en de balans tussen werk en privé wordt hier goed bewaakt. Werktijden van 8.30 tot 17.00 uur zijn hier de regel in plaats van uitzondering. Overwerken komt nauwelijks voor en er bestaat de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Voor minder ervaren collega's wordt extra aandacht besteed aan ontwikkeling en vinden er maandelijks bijeenkomsten plaats waar in je het vak leert en kennis wordt uitgewisseld met andere collega's. 

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Controleleider of solliciteer online op de vacature Controleleider.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Controlling, Financial Controller, Noord-Brabant