Gevorderd assistent accountant (min. 4 jaar)

Bedrijfsomschrijving

Voor een klein advieskantoor zijn wij op zoek naar een gevorderd assistent accountant die een stap wil zetten richting relatiebeheer.
Ondanks dat dit kantoor relatief klein is, weten zij toch interessante klanten aan zich te binden. Dit komt mede doordat zij ontstaan zijn vanuit fiscale advisering en niet vanuit het verwerken van de jaarrekening, zo geven zij aan. De functies zijn breed en je krijgt als assistent accountant een coördinerende rol bij de inzet van externe specialisten. De werkwijze is praktisch en oplossingsgericht en de klanten zijn familiebedrijven met een DGA-praktijk. Geen non-profit, weinig detailhandel, maar o.a. veel productie en bouw. Zij profileren zich als "maatje van de ondernemer", waar ondernemers alles neer kunnen leggen. Het kantoor is kleurrijk ingericht en heeft een moderne uitstraling.

Functieomschrijving

Als gevorderd assistent accountant heb je een eigen klantenportefeuille en werk je rechtstreeks onder de vennoot. Je ondersteunt hem met het opstellen van jaarrekeningen en het opstellen van fiscale aangiften. Je bespreekt de tussentijdse cijfers met je klanten en stelt financiële rapportages op. Je werkzaamheden vinden zowel op kantoor als op locatie van je klanten plaats. Dat betekent dat je ook verschillende bedrijven van binnen te zien krijgt. Je werkt nauw samen met de vennoten, die de jaarstukken bespreken, maar alle overige werkzaamheden kun je dus zelf oppakken. 

Functie-eisen

De persoon is belangrijker dan de titel. Heb je je opleiding HBO Accountancy of Bedrijfseconomie afgerond en minimaal 4 jaar ervaring werkervaring, dan heb je een goede basis. Je hoeft niet persé je titel te behalen, maar dat kan uiteraard wel. De studiekosten en studietijd worden gefaciliteerd. De ideale kandidaat kent Unit4, kan (complexe) jaarrekeningen samenstellen en fiscale aangiften IB en VpB opstellen, is bekend met tussentijdse monitoring en kan klanten op afstand begeleiden. Deze kandidaat durft zich te profileren, is niet introvert, durft klanten aan te spreken, kan tegen druk en is representatief.
Herken je jezelf in een aantal van de genoemde punten? Dan gaan wij graag met je in gesprek.

Wij bieden

Het salaris ligt tussen € 2.600,00 en € 3.500,00, je krijgt 28 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. De werk-privé balans wordt hier scherp in de gaten gehouden en je komt terecht in een niet al te groot team (18 collega's), zodat je iedereen goed kunt leren kennen en snel kunt schakelen.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Gevorderd assistent accountant (min. 4 jaar) of solliciteer online op de vacature Gevorderd assistent accountant (min. 4 jaar).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant