Salarisadministrateur

€ 2900 - € 3300 | 24 - 40 uur | Salarisadministrateur voor informeel en klantgericht kantoor en die zich wil ontwikkelen als salarisadviseur.
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever betreft een accountants- en advieskantoor. Klanten die zij bedienen bestaan voornamelijk uit lokale MKB ondernemingen in tal van branches. Als kantoor bieden zij een volledig pakket aan diensten en service aan, met uitzondering van controlewerkzaamheden. Zij werken richting de klanten veelal met een relatiebeheerder als 1e aanspreekpunt, de salarisadministratie is hierop de uitzondering in verband met de specifieke ad-hoc vragen. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel en wordt geborgen door veel trainingen, cursussen en opleiding aan te bieden waardoor jij goed op de hoogte bent en blijft alle ontwikkelingen.


Functieomschrijving

Wij zoeken een betrokken en gemotiveerde salarisadministrateur die graag werkt in teamverband en in contact staat met collega’s. Je bent hier als salarisadministrateur verantwoordelijk voor een deel van de klantenportefeuille en verzorgt voor hen alle werkzaamheden rond de salarisverwerking. Denk hierbij aan:

  • Het doorvoeren van mutaties;
  • Het opstellen van contracten;
  • Het beantwoorden van vragen en fungeren als aanspreekpunt voor klanten en medewerkers;
  • Het actief onderhouden van contact met de klanten.

Functie-eisen

Naast een administratieve basis, beschik je over:

  • Minimaal je PDL en ben je bereid om verder te studeren voor je VPS;
  • 3 jaar of meer ervaring als salarisadministrateur (bij voorkeur bij een administratie of accountantskantoor);
  • Ervaring met en goed op de hoogte van meerdere Cao’s.
  • Klantgericht instellen en je bent communicatief vaardig.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Salarisadministrateur.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Salaris ligt hier tussen de € 2.900,- en € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast kan je mee ontwikkelen in de praktijk en kan je je verder ontwikkelen als adviseur.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Amsterdam, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Salaris Administratie