Assistent Accountant MKB praktijk

€ 2400 - € 2800 | 32 - 40 uur | Assistent Accountant die wil werken voor de klanten door aan zichzelf te werken? Reageer snel!
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever betreft een zelfstandig accountants- en advieskantoor met een centrale locatie in het Gooi. Hoewel zij in het verleden ook controleopdrachten hebben uitgevoerd richten zij zich nu volledig op de samenstel en advies praktijk. Zij richten zich hierbij op een brede MKB portefeuille, voornamelijk in de directe omgeving. Zij hechten veel waarde aan ontwikkeling en als kantoor investeren zijn dan ook in de mensen. Niet alleen door studies en cursussen actief aan te bieden maar ook door daar de tijd voor te vergoeden. Zij hebben de overtuiging dat als je als medewerker goed in je vel zit, dit tot uitwerking komt in je werkzaamheden waar zowel de klanten als het kantoor bij gebaat zijn.


Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een assistent accountant in de samenstelpraktijk. Bij dit kantoor kom je te werken binnen een team. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten, hierbij heeft ieder zijn eigen takenpakket en werkzaamheden. Jouw werkzaamheden als assistent accountant bestaan uit:

  • Het samenstellen van jaarrekeningen:
  • Het controleren waar nodig voeren en corrigeren van administraties;
  • Het voorbereiden van fiscale aangiften (review door fiscalist);
  • Het signaleren van knelpunten en adviesmogelijkheden welke je bespreekbaar maakt;
  • Het onderhouden van contact met de klanten.

Functie-eisen

Zie jij jezelf al zitten als collega op dit kantoor? Als je beschikt over:

  • Een afgeronde Bachelor, bereid bent om verder te studeren;
  • Minimaal 2 jaar ervaring bij een accountants- en/of advieskantoor;
  • Een enthousiaste, gemotiveerde en vooral leergierige instelling.

Dan willen wij graag weten wie je bent.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-accountant-aa

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn voor hen op zoek naar een assistent accountant vanaf gevorderd niveau. Beschik je over circa 2 jaar ervaring en kan je de werkzaamheden grotendeels zelfstandig uitvoeren? Dan zal je salaris hier liggen tussen de € 2.400,- en € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Holland