Belastingadviseur mediorfunctie

€ 2.800 - € 3.500 | 24-40 uur | Als belastingadviseur op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de accountancy brache? Dit professionele accountantskantoor in Den Haag is op zoek naar jou.
Bedrijfsomschrijving

Jouw mogelijk nieuwe werkgever is een accountantskantoor met bijna 40 medewerkers. Ze zitten gevestigd in Den Haag en er wordt een diverse klantenkring bedient die varieert van vermogende particulieren, MKB-ondernemingen en maatschappelijke instellingen. Als medewerker krijg je hier de kans al op korte termijn met deze klantenportefeuille in contact te staan. Er worden met regelmaat activiteiten met collega's georganiseerd, zoals een vrijdagmiddagborrel en met kerst een diner met het personeel.


Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar versterking van de fiscale praktijk, voor de functie belastingadviseur. Binnen deze rol ga je je bezighouden met onderstaand takenpakket:

  • (Complexe) fiscale aangiften opstellen;
  • Adviesmogelijkheden herkennen en klanten op basis hiervan adviseren;
  • Gemaakte belastingaangiften controleren.

Functie-eisen
  • Je hebt een universitaire opleiding op fiscaal vlak afgerond;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als belastingadviseur binnen de accountancy branche;
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, als je liever meer werkt is dit ook zeker mogelijk.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseur
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur  

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Het salaris ligt tussen de € 2.800 en € 3.500 op basis van een fulltime dienstverband.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 3-5 jaar, Belasting, Belastingadviseur, Den Haag