Assistent accountant, passie voor cijfers

€ 2600 - € 3150 | 32 - 40 uur | Wij zijn op zoek naar een assistent accountant met passie voor cijfers en die graag uitvoerend werkzaam wil zijn.
Bedrijfsomschrijving

Teamwork, dat is wat centraal staat bij de opdrachtgever. Het is een groepsproces waardoor de klant optimaal bediend kan worden! Een assistent accountant is dus net zo belangrijk als de vestigingsmanager. Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Rosmalen en maakt onderdeel uit van een grotere organisatie. In totaliteit telt de organisatie zo'n 150 medewerkers, waarbij deze vestiging ongeveer 12 medewerkers telt. De charmes van een kleine organisatie proef je dus zeer sterk, maar door de totale grootte zijn de klanten uitdagend en is er veel kennis in huis.


Functieomschrijving

Heb jij passie voor cijfers en haal jij energie uit het samenstellen van jaarrekeningen, aangiften en tussentijdse rapportages? Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een assistent accountant die vooral daar zijn/haar energie uit haalt. Het gaat om een klein team, waar er momenteel voldoende relatiebeheerders (/ Accountants AA) zijn. We zijn juist op zoek naar versterking bij de uitvoerende werkzaamheden!


Functie-eisen

Jij weet als geen ander hoe je cijfers verwerkt vanuit een administratie naar een jaarrekening, aangifte en/of tussentijdse rapportages. We vragen daarom minimaal vier jaar ervaring als assistent accountant in de samenstelpraktijk en je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je bent als persoon te omschrijven als:

  • leergierig met een tikkeltje nieuwsgierigheid
  • loyaliteit en toewijding (aan kantoor, werk en klant)
  • enthousiast, integer, rustig

Herken jij jezelf in bovenstaande? Neem dan snel contact op / solliciteer direct via onderstaande button.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor assistent accountants.   
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden
  • Instapsalaris: € 2600 - € 3150
  • 26 vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Studiekosten- en studietijdregeling

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant