Ervaren Assistent Accountant AA / RA

€ 3.800 – 4.500 | 36-40 uur | Voor een nuchter Noord-Hollands kantoor ben ik op zoek naar een Ervaren Assistent Accountant AA / RA die graag een nieuwe uitdaging aangaat!
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is al ruim 90 jaar gespecialiseerd in diverse specialismen voor MKB en kleinbedrijf. Vertrouwen en vakkundigheid staan hoog in het vaandel met daarnaast een persoonlijke benadering, een begrip in de regio. Pijler van dit kantoor is dat ze een persoonlijke relatie opbouwen met de klanten en daarbij een klankbord zijn. De sfeer is open en menselijk gericht waarbij korte lijnen essentieel zijn. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en daarbij een uitdagende en diverse klantenportefeuille. Je komt terecht in een mooi en fris kantoor met een hecht team van collega’s een nuchtere blik en Noord-Hollandse instelling. Als Ervaren Assistent Accountant AA / RA zit je hier volledig op je plek.


Functieomschrijving

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een Assistent Accountant met de nodige ervaring binnen de accountancy. Je gaat binnen het kantoor aan de slag in de samenstel- en controlepraktijk, maar ook bied je ondersteuning aan de fiscale praktijk. Het grootste gedeelte van je werkzaamheden (60%) liggen op samenstelwerkzaamheden, inclusief verzorgen van administraties en aangiften, die je ook zelfstandig kan verzorgen. Daarnaast voer je ook controle werkzaamheden uit, pak je bijzondere casussen / adviestrajecten mee op en zal je veel in contact staan met de klant. Ook speelt klantcontact een grote rol en geef je advies op het gebied van bedrijfsvoering.


Functie-eisen

De Ervaren Assistent Accountant waar wij naar op zoek zijn:

          • Heeft een afgeronde HBO Accountancy of Bedrijfseconomie
          • Heeft minimaal 5 jaar relevante werkervaring op een accountantskantoor
          • Kan zelfstandig werken en is communicatief sterk en vaardig
          • Is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied
          • Heeft ervaring met een MKB portefeuille
          • Komt het liefst ook uit de regio

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op en ik vertel je graag meer over de functie en het kantoor!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren


Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor de functie van Ervaren Assistent Accountant varieert tussen € 3.800,- en € 4.500,- bruto per maand op fulltime basis en afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast is er een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 29 vakantiedagen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, bonusregeling en een flexibele werk-privé regeling.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Audit, HBO, 5-10 jaar, Assistent Accountant