Acceptant Inkomen

€ 2000 - € 3500 | 32 – 40 uur | Wil jij je ervaring verder uitbreiden als acceptant inkomen? Onze opdrachtgever kan jou dat geven!
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een financiële dienstverlener binnen de verzekeringen. Het hoofdkantoor is gevestigd in de regio Amersfoort. Vanwege hun groei zijn zij op zoek naar een acceptant die graag zichzelf wilt ontwikkelen. Het team waar jij komt te werken is wat kleiner. Zij vinden dat naast het werk af en toe tijd is voor een grapje of een koffiemoment. Ben jij de nieuwe acceptant die onze opdrachtgever komt versterken?


Functieomschrijving

Bij onze opdrachtgever krijg de mogelijkheid om je kennis als acceptant te verbreden. Afhankelijk van de ervaring die je meeneemt, zal je in het begin goed begeleidt worden door jouw collega’s. De bedoeling is dat je op termijn het hele proces rondom acceptatie omtrent inkomensverzekeringen kan oppakken. Daarnaast zal je ook standaardpolissen opmaken en invoeren.


Functie-eisen

Wij zoeken iemand die:

  • In het bezit is van Wft Basis en Inkomen;
  • Ongeveer een jaar recente en relevante ervaring heeft als acceptant;
  • Affiniteit heeft met inkomen en verzuim;
  • Oplossingsgericht te werk gaat en meedenkt hoe processen verbeterd kunnen worden.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures als Acceptant.
Kijk voor meer interessante vacatures op https://www.rousch.nl/vacatures-bank-en-verzekeringen en https://www.rousch.nl/vacatures-acceptant-verzekeringen

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt start het salaris bij €2.200,-. Dit kan oplopen tot €3.500,-.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Assurantie, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, MBO, Financieel Adviseur