Financieel Medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

MAG45 heeft voor haar locatie in Eindhoven een vacature voor een

Financieel Medewerker

32 - 40 uur

Crediteuren, Debiteuren binnen een internationale omgeving!

Organisatie

MAG45 is een van de toonaangevende industrieel integrators in Europa. Als industrieel integrator beheren wij in opdracht van onze klanten de supply chain, inclusief inkoop, voor MRO (Maintenance, Repair & Operation) en BOM (Bill of Material) producten. Inmiddels hebben wij als een van de pioniers op het gebied van geïntegreerde levering een succesvol en internationaal track record opgebouwd bij bekende multinationals in de medische, hightech-, farmaceutische-, FMCG- en elektronica-industrie. Onze historie gaat terug naar 1948. Inmiddels zijn we met meer dan 200 medewerkers actief in 11 landen wereldwijd. Sinds 2016 zijn we een volwaardige dochter van de Deense beursgenoteerde Solar Group. Momenteel is er op onze Finance afdeling in Eindhoven ruimte ontstaan voor een Medewerker Finance.

Over de functie van Financieel Medewerker

In deze functie wordt je zelfstandig verantwoordelijk voor zowel de crediteuren als debiteurenadministratie.

Het verwerken, inboeken en de bewaking van het accorderingsproces tot aan het betaalbaar stellen van deze crediteurenfacturen…. Van verwerken van leveringsadministratie tot en aan het opstellen van de debiteurenfacturen, én beantwoording van daaruit voortkomende vraagstellingen zijn de hoofdoelstellingen waarin jij van A tot Z operationeel verantwoordelijk bent.

Je komt te werken in een stabiel en zeer deskundig team. Zo zal je samenwerken met financieel medewerkers gericht op andere businessunits én de controllers, dit onder directe leiding van de CFO, aan wie je in deze functie ook direct aan rapporteert.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste Medewerker Finance. Onderstaand de vaardigheden die je nodig hebt om dit binnen onze organisatie succesvol te kunnen zijn:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO(4) niveau.
  • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring met debiteuren- en crediteurenadministratie,
  • Aantoonbare ervaring met boekhoudsystemen, bij voorkeur met BAAN.
  • Accuraat, weet in een Europese omgeving overzicht te houden over een grote informatiestroom.
  • Communicatief sterk, én deinst er niet voor terug om (internationale) collega’s te benaderen.
  • Je leert snel, én weet makkelijk je weg te vinden binnen geautomatiseerde systemen.
  • Beheerst de Nederlandse taal uitstekend en Engelse taal ruim voldoende. Duits is daarbij een pré.
  • Hebt ruime kennis van MS Office pakketten.
  • Woont op een bereisbare afstand van Eindhoven, part time werken is bespreekbaar. (min 32 uur per week)

Wat biedt MAG45 jou?

Je komt terecht in een financieel gezonde organisatie met een onderscheidende propositie. Een internationaal speelveld met leveranciers en collega’s over de hele wereld. Je kan bij ons een bijdrage komen leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie. Je kan het verschil komen maken. De sfeer op de afdeling is zonder meer goed te noemen. Men is open en informeel waarbij er ruimte is voor humor. Er ligt een inwerktraject op maat klaar. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer een 13e maand, 28 vakantiedagen en 8 ATV dagen, maken het plaatje compleet.

Solliciteren op de functie van Financieel Medewerker

Ben je geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature via de sollicitatiebutton.

Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met onze Recruiter Deniz Akman via 06 – 51043928.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Financial Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Administratief Medewerker, Financieel Administratief Medewerker, Debiteurenadministratie, Crediteurenadministratie, MBO, vacature Eindhoven

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, MBO, Financiele Administratie, Industrie/Techniek, Financieel Medewerker, Internationaal