Senior financieel administratief medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Senior financieel administratief medewerker, zelfstandige financiële duizendpoot (24 tot 40 uur)

Cijfers die Tellen is een ambitieus en groeiend administratiekantoor in Hilversum. Wij verzorgen o.a. de financiële administratie, salaris administratie en belastingaangiften voor uiteenlopende zakelijke klanten. Onze rol als adviseur voor onze klanten wordt steeds belangrijker! Om hier vorm aan te geven, zijn wij constant in beweging om het administratieve proces  verder te verbeteren en te automatiseren.

Wat ons uniek maakt? Onze persoonlijke benadering! Wij hebben veel contact met onze klanten. Daarom zijn wij in staat onze dienstverlening af stemmen op (specifieke) wensen van onze klant. Wij denken mee met onze klanten! Daarbij geven wij gevraagd en ongevraagd advies.

Ons team bestaat op dit moment uit negen collega’s. Onze ambitie is om de komende jaren verder te groeien. Om dit te realiseren, zijn wij op zoek naar versterking van ons team.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega die verantwoordelijk wordt voor het opstellen van jaarrekeningen en aangiftes. Je bent in staat om financiële administraties te controleren, onvolkomenheden te signaleren en op te lossen. Je hebt ervaring met het verzorgen van fiscale aangiften voor de BTW, VPB en inkomstenbelasting.

Wij vragen van je dat je:

  • In het bezit bent van een MBO+ of HBO diploma in financiële richting;
  • Up to date kennis hebt van belastingwetgeving;
  • Ervaring hebt met het controleren van administraties;
  • Overzicht weet te houden, ook onder werk- en tijdsdruk;
  • Ervaring hebt met software zoals Nextens, Exact online, Yuki en Visionplanner;
  • Het leuk vindt om nieuwe software oplossingen toe te passen;
  • Bereid bent om een aanvullende opleiding(en) te volgen.

Hoe ziet je werkweek er uit?

Je werkt vanuit ons kantoor in Hilversum aan uiteenlopende klanten. Werktijden en dagindeling kan  naar wens worden ingericht. Je hebt intensief contact met je collega’s en onze klanten. Werkt nauwgezet aan het opstellen van de jaarrekeningen en aangiftes. Verder werk je als controleur van administraties van een aantal grotere klanten. Daarnaast werk je aan interne verbeterprojecten.

Wat bieden wij je?

Cijfers die Tellen biedt je de kans om mee te groeien met ons bedrijf! Wij zijn een platte organisatie met een informele werksfeer. Je krijgt bij ons de kans om zelfstandig te werken, zelf verbeteringen door te voeren en een diversiteit aan werkzaamheden. Bij ons kan je je werktijden flexibel inrichten voor een marktconform salaris. Een uitdagende en afwisselende baan voor een financiële duizendpoot!    

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, In overleg, Administratief Medewerker, Belasting, MBO, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Noord-Holland, Financieel Medewerker