Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Controller
’s-Hertogenbosch, 32-40 uur per week

Introductie

  • Dynamische werkomgeving in een gezellig kantoor in ’s-Hertogenbosch.
  • Werken met veel jonge, betrokken collega’s.
  • Veel vrijheid over hoe de functie is in te vullen.
  • Werken in een informele sfeer die zich en kenmerkt zich door kwaliteit, openheid en korte lijnen.
  • Werken met collega’s met veel bancaire ervaring.
  • Veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Deel uitmaken van een ambitieus Fintech bedrijf in de scale-up fase en mee kunnen werken aan de groei van de organisatie.
  • Goede werk/privé balans.
  • Een werkweek van 32-40 uur.


Voldaan, volledige dochter van Barnstone, is 5 jaar geleden opgericht. Inmiddels is Voldaan een succesvol Fintech bedrijf, een bankonafhankelijke factormaatschappij, die al sinds de start continu groeit. Zij verkoopt slechts één gestandaardiseerd product via diverse formules via een online platform en is onderscheidend door onder ander de strakke customer journey.

Over Voldaan
Bij Voldaan kom je terecht in een ambitieus bedrijf met 19 medewerkers. Voldaan heeft de ambitie de komende 1,5 jaar te verdubbelen in omzet met ongeveer hetzelfde aantal medewerkers. De interne organisatie is hier al op ingericht door hoge mate van automatisering. De focus ligt momenteel op optimalisering om de volgende groeifase in te gaan. Om ook verder te professionaliseren op finance vlak, wil Voldaan het team uitbreiden met een controller. Kijk voor meer informatie over de organisatie op factuurvoldaan.nl/.

Jouw baan
Als controller draag je zorg voor een optimale aansturing en beheersing van het financieel administratieve proces van Voldaan. Je bent operationeel verantwoordelijk voor de afdeling finance. Deze afdeling bestaat naast jou uit één administratief medewerker en valt onder de eindverantwoording van de COO. Als controller ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de administratie en het operationele contact met de accountant, banken en aandeelhouders. Je begeleidt de transitie van de finance afdeling van verslaglegging en rapporteren over resultaten naar toekomstgericht business controlling.

Gedurende jouw werkweek werk je vanuit het kantoor in ’s-Hertogenbosch. Je houdt je bezig met het beheer van de administratie van de diverse entiteiten en je verzorgt de maandcijfers voor de verschillende stakeholders. Je zorgt dat de administraties voor de accountant die de jaarcijfers opmaakt zijn voorbereid. Ook zorg je voor het opstellen en beheren van de lange termijn budgetten en voor het cashflow management. Je beheert en monitort de bedrijfsbrede kpi’s via dashboards en adviseert hierover richting het management. Je maakt analyses en calculeert de kosten, omzetten en rendement van de commerciële activiteiten.

Functie-eisen
Wij zoeken een medewerker met minimaal 5 jaar relevante werkervaring en minimaal een hbo-achtergrond in een financiële richting. Je bent zeer secuur en plannen en organiseren kun je goed. Je brengt structuur aan in de controleprocessen. Je bent zelfsturend en hebt een visie over de rol van finance in een moderne, groeiende organisatie. Als persoon sta jij stevig in je schoenen en je geeft jouw mening ook als die afwijkt van de rest van je collega’s. Het is fijn als je leidinggevende ervaring meebrengt, maar dit is geen dealbreker. Als je al eens met Exact hebt gewerkt is dat een pre.

Wat bieden wij
Een leuke baan met veel vrijheid en goede doorgroeimogelijkheden. In deze functie speel je een belangrijke rol in de organisatie en in de verdere groei van Voldaan. De werklocatie is ’s-Hertogenbosch. Voldaan hecht waarde aan een goede werk/privé balans. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en het salaris is afhankelijk van jouw ervaring tussen € 50.000,- en € 60.000,- per jaar (inclusief vakantiegeld).

Interesse?
De werving en selectie wordt verzorgd door BDO Interim & Recruitment. Uw sollicitatie, voorzien van een op de functie toegesneden cv en motivatie, kan toegestuurd worden naar Machteld.Hoogenboom@bdo.nl t.a.v. mevrouw M.M.H. (Machteld) Hoogenboom, vacaturenummer 316. Uw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Procedure


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, Parttime, HBO, 5-10 jaar, > 10 jaar, Controlling, Financiele dienstverlening, Controller, Noord-Brabant