Financieel Medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

FietsNED heeft voor haar locatie in Oosterhout een vacature voor een

Financieel Medewerker

Je taken en verantwoordelijkheden als Financieel Medewerker
FietsNED zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt fietsen. FietsNED beschikt over een uitgebreid netwerk van mobiele monteurs voor service aan huis of onderweg, voor zowel consumenten als bedrijven. De fietsenbranche is volop in beweging. Consumenten en bedrijven kiezen steeds vaker voor bike sharing, het leasen van of financieren van fietsen. Dit doen zij via verschillende kanalen; online, bij de lokale dealer of via FietsNED. Die dynamiek vertalen wij nu bij FietsNED in nieuwe oplossingen zodat onze klanten blijven fietsen. 

Jouw uitdaging
Een nieuwe wereld betekent andere bedrijfsprocessen. Jij gaat die uitdaging met ons aan om FietsNED te laten groeien in het aanbod van serviceconcepten voor consumenten en de zakelijke markt. Voor verschillende serviceproposities voor fietslease, pechhulp en vlootbeheer doorgrond jij de financiële stromen, analyseert en rapporteert deze en richt deze optimaal in de bedrijfsadministratie. 

Waar ga je mee aan de slag?
Binnen de finance afdeling ben jij de spin in het web. Je bekijkt de verschillende diensten die wij als bedrijf hebben en zorgt ervoor dat het proces van order to cash goed inzichtelijk is in de bedrijfsadministratie. Je stelt rapportages op zodat de financiële ontwikkeling van de diensten goed gevolgd kunnen worden door je stakeholders. Daarnaast assisteer je op verschillende vlakken de administratie, van debiteuren beheer tot het afsluiten van de boekhouding. Je brengt de financiële risico’s in kaart en geeft adviezen aan de commerciële collega’s ter verbetering van de financiële presentaties. Je rapporteert aan de finance manager. 

Dit ben jij

 • Je hebt tenminste een HBO bachelor afgerond in bedrijfseconomie of vergelijkbaar
 • Je brengt minimaal 3 jaar relevante werkervaring mee in een financiële omgeving
 • Je kunt financiële boekingen opstellen, analyseren en vertalen naar niet-financials
 • Je denkt proces overstijgend in oplossingen en implementeert deze zo effectief en schaalbaar mogelijk
 • Naast een hoog analytisch vermogen ben je tegelijkertijd hands-on
 • Je bent aanspreekpunt voor onze grotere opdrachtgevers en interne stakeholders
 • Je bezit excellente vaardigheden in Excel en Powerpoint
 • Je hebt ervaring om cijfers te interpreteren
 • Je straalt energie uit, schakelt snel, bent nauwkeuring en onderzoekend
 • Uitstekende beheersing van Duitse en Nederlandse taal zowel in woord als geschrift


Wat biedt FietsNED jou?
Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid binnen een hecht team. Het unieke van FietsNED is dat het een groeiende organisatie is, je samenwerkt in een team en veel kan bijdragen aan de invulling van de strategie. Je krijgt met alle aspecten van de bedrijfsvoering te maken. 

Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris
 • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
 • Korting op eigen producten binnen Pon
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen FietsNED


Solliciteren op de functie van Financieel Medewerker
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Bedrijfseconomie, Financieel Medewerker, Financieel Administratief Medewerker, Finance, Financial, HBO, vacature Oosterhout


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Noord-Brabant, Financieel Medewerker