Medewerker Financiële administratie

De Breitner Academie, de Academie van Bouwkunst, het Conservatorium van Amsterdam, de Nederlandse Filmacademie, de Reinwardt Academie en de Academie voor Theater en Dans vormen samen de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). In tal van specialistische hbo-studierichtingen op bachelor- en masterniveau leidt de AHK studenten op tot het nationale en internationale werkveld van kunst, cultuur en erfgoed. Binnen de AHK zijn de ondersteunende diensten centraal ondergebracht in het Servicebureau, bestaande uit de afdelingen Concerncontrol, Centrale administratie en inkoop, ICT, Informatiemanagement, Huisvesting en beheer, P&O en Kwaliteit, communicatie en beleid.

Voor de Centrale administratie en inkoop is het Servicebureau van de AHK op zoek naar een

Medewerker Financiële administratie (0,8-0,9 fte)

De Financiële administratie is een onderdeel van de Centrale administratie en inkoop en verzorgt de boekhouding voor de verschillende academies en het Servicebureau. De Financiële administratie bestaat uit negen personen en bevindt zich in een transitie naar meer digitaal en modern werken. Vorigjaar hebben we de crediteurenadministratie gedigitaliseerd.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de administratie van één of enkele academies. Dit varieert van activiteiten omtrent het crediteurenproces, maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen, tot het voorbereiden van activiteiten omtrent de jaarrekening. Daarnaast heb je contact met de controllers van de betreffende academies over periodieke afstemming van de cijfers en om het verhaal achter de cijfers te verkrijgen. 

Wie ben jij?

Je bent in eerste plaats een teamplayer met goede administratieve kennis, die in staat is om structuur in het werk te kunnen aanbrengen. Je hebt oog voor detail en kan op een vriendelijke wijze collega’s en crediteuren helpen, maar ook aanspreken indien nodig. Je bent flexibel en vindt het geen probleem om af en toe je collega’s bij te staan bij andere administratieve werkzaamheden.

Verder verwachten we van jou dat je:

  • hbo-werk- en denkniveau hebt;
  • de Nederlandse taal goed spreekt;
  • passie voor het administratieve vak hebt en inhoudelijke bagage meeneemt;
  • je bij een beetje werkdruk niet uit het veld laat slaan.

Binnen de Financiële administratie wordt hard gewerkt om de werkprocessen en systemen continu te verbeteren. Van jou wordt een actieve bijdrage verwacht in het optimaliseren van de processen en werkwijzen. Daarnaast is het belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen verschillende situaties en in het bezit bent van een oplossingsgericht vermogen. 

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling en honorering vinden plaats volgens de cao-hbo. De functie is gewaardeerd in schaal 8 (max. € 3.386,57 bruto per maandbij een volledig dienstverband). Inschaling is mede afhankelijk van opleiding, ervaring en laatstgenoten salaris. Er is sprake van een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime verlofregeling. Het betreft een aanstelling voor in eerste instantie éénjaar.
 

Inlichtingen en sollicitaties
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arean Ates, Teamleider Financiële administratie, via 020 527 7756. Voldoe je aan bovenstaande functie-eisen en wil je solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae vóór donderdag 7 november 2019 naar de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten t.a.v. Marco van der Meer, uitsluitend per e-mail, via de solliciteerbutton, onder vermelding van ‘medewerker Financiële administratie’. De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op dinsdag 12 november.

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten streeft naar een evenwichtig en divers samengesteld personeelsbestand. In de selectieprocedure wordt hier rekening mee gehouden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Amsterdam, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Randstad, Onderwijs/Training, Financieel Medewerker