Manager finance & accounting € 80 tot 90K

Manager finance & accounting € 80 tot 90K
Rijswijk, 32-40 uur per week

Introductie

  • Dynamische werkomgeving in een gezellig kantoor in Rijswijk.
  • Werken in een informele sfeer die zich kenmerkt door kwaliteit, openheid, korte lijnen en humor.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
  • Veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Deel uitmaken van een ambitieus bedrijf binnen een internationale omgeving.
  • Een werkweek van 32-40 uur.
  • Werken met veel betrokken collega’s.


Organisatie- en afdelingsomschrijving
Van Ameyde International B.V. levert innovatieve claim- en riskmanagementoplossingen voor alle soorten schadeverzekeringen. Tevens ontwikkelt Van Ameyde International B.V ook flexibele IT-functionaliteiten om de efficiency van schadeprocessen verder te verbeteren en fraude te voorkomen. Haar klanten zijn verzekeringsmaatschappijen, intermediairs, wagenparkbeheerders, riskmanagers van grote bedrijven en captives (honderden klanten in meer dan twintig landen).

Om de kwaliteitsstandaard op de financiële afdeling verder te verhogen zijn wij op zoek naar een:
Manager finance & accounting

Functie-informatie
Als manager finance & accounting is jouw belangrijkste taak ervoor te zorgen dat de interne en externe rapportage van de groep inclusief de financiële gegevens tijdig, betrouwbaar en conform de IFRS-normen wordt uitgevoerd. De belangrijkste aandachtsgebieden hierbij zijn de financiële verslaglegging, naleving van IFRS wet- en regelgeving en het ontwikkelen, implementeren en handhaven van het beleid en de procedures inzake de financiële verslaglegging. Tevens ben je staat om dit te vertalen naar het ERP-systeem (SAP).

Prestaties:

  • Maandelijkse consolidatie van de financiële gegevens van de groep.
  • Continue verbetering van de accounting-handleiding.
  • Verbetering van financiële (consolidatie) hulpmiddelen c.q. ondersteuning.
  • Naleving van financiële overzichten van de groep.


Als manager finance & accounting rapporteer je direct aan de finance director. Je draagt zorg voor de kwaliteit van de verslaggeving en onderhoud je het operationele contact met de business, accountant en aandeelhouders. Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd advies ten aanzien van (nieuwe) business activiteiten, aankopen en (operationeel) beleid vanuit een financieel perspectief. Dit doe je in nauwe samenwerking met je directe collega welke zich gespecialiseerd heeft in business control.

Functie-eisen
Om succesvol te zijn in de rol van manager finance & accounting beschik je over minimaal vijf jaar accountingervaring binnen een internationale omgeving met sterk ontwikkelende kennis van IFRS. Ook ben je universitair geschoold (een afgeronde RA-opleiding of studerend). Ervaring met een ERP-systeem (bij voorkeur SAP) en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. Leidinggevende ervaring is hierbij een pre.

De belangrijkste soft skills waarover je beschikt zijn gedrevenheid, eerlijkheid, een analytisch vermogen, verantwoordelijkheid en resultaatgerichtheid. Je komt in een snel veranderende omgeving te werken, wat betekent dat je een grote mate van zelfstandigheid en aanpassingsvermogen hebt. Als persoon sta jij stevig in je schoenen, heb je een ‘can do’-mentaliteit en geef je jouw mening, ook als die afwijkt van de rest van je collega’s.

Inlichtingen bij
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw M.M.H. (Machteld) Hoogenboom, via telefoonnummer 030-284 9960.

Aanbod
Wij bieden een uitdagende (internationale) functie in een trots bedrijf met een open en direct karakter. Men werkt zij aan zij met elkaar en heeft een hoge betrokkenheid bij de organisatie en de geleverde kwaliteit. In deze functie speel je een belangrijke rol in de organisatie en in de verdere groei van Van Ameyde. Uiteraard wordt een passend arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden.

Solliciteren bij
De werving en selectie wordt verzorgd door BDO Interim & Recruitment. Jouw sollicitatie, voorzien van een op de functie toegesneden cv en motivatie, kan toegestuurd worden t.a.v. mevrouw M.M.H. (Machteld) Hoogenboom, vacaturenummer 325, via het online sollicitatieformulier.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden vanaf week 50. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant, Parttime, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Corporate Finance, Zuid-Holland, Financieel Manager, Zakelijke dienstverlening