Business Controller

We zijn per direct op zoek naar een Business Controller! Heb jij een HBO/WO diploma in de richting van bedrijfseconomie op zak, minstens 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en gaat jouw hart sneller kloppen van het vlot en accuraat analyseren van cijfers? Krijg jij vervolgens een kick als je jouw collega’s op deze analyses mag uitdagen? Ben je daarnaast (positief) kritisch, resultaatgericht en werk je graag in een jong team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw verantwoordelijkheid

Ons doel is een koploper te zijn in de energietransitie van Nederland en daarom zijn we volop in beweging. Als Business Controller ben je hierbij onmisbaar! Door jouw financiële analyses en inzichten help je Ennatuurlijk op de juiste KPI’s te sturen en onze ambities waar te maken. De komende jaren is het bij ons dus te doen!

Jouw werkdag
Binnen Ennatuurlijk zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn.

Maandagochtend. Vanuit Finance ben jij (onder andere) dé schakel tussen HR en Finance. Je begint je dag dan ook met een afspraak met de HR Manager op ons gloednieuwe kantoor (met dakterras!) op Strijp in Eindhoven. Eerst het FTE plaatje: elke maand buigen jullie je over de ontwikkelingen op FTE gebied en vandaag dus ook. Jij bent hier natuurlijk de budget expert! Omdat je wist dat deze meeting vandaag gepland stond heb je vorige week je analyse skills losgelaten op de personeelskosten. Je claimt daarom een stukje van deze meeting om haar bij te praten over je opvallendste resultaten en om wat dingen uit te vragen om je analyse af te ronden.

De tijd vliegt voorbij! Nadat je nog wat mailtjes weggewerkt hebt is het tijd om met je collega’s te lunchen in onze, zoveel mogelijk biologische, kantine. Je bent nauwelijks uitgegeten of je collega Business Controller vraagt een minuutje (of langer) van je tijd. In de relaxte hangstoelen of wandelend in het park praat hij je bij over het zojuist gevoerde directie overleg. Hij was uitgenodigd om een analyse van de bruto marge te presenteren en de Financieel Directeur heeft vragen gesteld over bepaalde prijseffecten in de rapportage. Samen maken jullie een plan om dit verder uit te werken. Zodra je terug op je werkplek zit, schiet je een meeting in met je collega’s van de afdelingen Asset Management en Sourcing om dit plan in gang te zetten.

Tenslotte werp je nog een blik op het cashflow model. De energietransitie brengt grote investeringen met zich mee, waardoor cashmanagement een steeds belangrijkere rol binnen de organisatie krijgt. Aan de hand van het model vergroot jij de voorspelbaarheid van de in- en uitgaande geldstromen. Wat een lekker drukke dag!

Voordat je de deur uitloopt, check je nog snel waar je morgenochtend moet zijn. Je hebt je namelijk ingeschreven voor een maandelijkse workshop. Dit keer is dat ‘onweerstaanbaar overtuigen’. Dat komt je later deze week bij een belangrijke meeting goed van pas! Na deze volle dag aan jou de keus om nog even beneden in het gebouw te gaan sporten of direct met een voldaan gevoel weer richting huis te gaan.

Jij krijgt
Veel!

  • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken zoals een Iphone en een laptop zijn bij ons prima geregeld.
  • Mogelijkheid om thuis te werken.
  • Om je fit te houden mag je voor, tijdens, of na een dag hard werken zelfs gratis sporten bij Eindhovengym! Een super hippe gym bij ons beneden in het pand.
  • We geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien.
  • Een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.


Hoe leren we elkaar kennen?
Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces twee gesprekken plaats. Ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces. Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Bekijk hier onder andere testimonials van je toekomstige collega’s!

Direct vragen stellen en solliciteren
Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button.
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Stuur dan een WhatsApp of bel naar Fleur Verdaasdonk (HR adviseur) op 06-15 32 41 34.
Je kan ook contact opnemen met Jeroen Metsaars (Teamlead Control), via 06-11 49 16 83.

Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen een week. Behalve als het om acquisitie gaat, want daarin zijn we niet geïnteresseerd.

We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Student (stage), Controlling, Business Controller, Industrie/Techniek, Noord-Brabant