Aankomend Belastingadviseur

€ 2.900 - € 3.500 | 32 - 40 uur | Aankomend Belastingadviseur gezocht voor accountantskantoor te Roosendaal - groeien op termijn naar een zelfstandige functie is het gezamelijke doel!
Bedrijfsomschrijving

Voor een accountantsorganisatie met vestigingen in West-Brabant zijn wij op zoek naar een Aankomend Belastingadviseur, specifiek voor de locatie Roosendaal. Ben jij die ambitieuze professional die zich op termijn graag ontwikkeld tot Belastingadviseur.. en dus goede begeleiding hierin zoekt?


Functieomschrijving

Een goede belastingaangifte maak jij (bijna) met je ogen dicht. In de afgelopen periode heb je er zoveel gemaakt dat je weet van de hoed en de rand. Dat betekent dat je klaar bent om de stap te gaan maken naar het beoordelen van fiscale posities in jaarrekeningen, waarbij het signaleren van advieskansen en het voorbereiden en uitwerken van adviezen een steeds groter onderdeel van je werkzaamheden wordt. Wanneer je laat zien dat je dit aspect van je werk steeds beter beheerst is het bespreken van je adviezen met klanten een logische vervolgstap. Je maakt onderdeel uit van een fiscaal team waarin je actief participeert om de gezamenlijke doelstellingen van het team te behalen.


Functie-eisen

Je haalt energie uit het analyseren van fiscale vraagstukken, waarbij je samen met jouw collega’s werkt aan onderscheidende adviezen. Je kennis heb je opgedaan tijdens een fiscale vooropleiding op universitair niveau, maar de kneepjes van het vak zijn jou al bijgebracht in een vergelijkbare werkomgeving. Het worden van een professionele Belastingadviseur en gesprekspartner voor klanten is daarbij het ultieme doel. Met jouw leergierigheid en ambities pak jij ontwikkelkansen met beide handen aan.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseurs.
Kijk voor meer vacatures op www.rousch.nl of https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, 3-5 jaar, Belasting, € 3.000 - € 5.000, Belastingadviseur, Noord-Brabant