Controleleider

€ 3.500 - € 4.500 | 32-40 uur | Wil jij graag je carrière binnen de controlepraktijk voortzetten bij een middelgroot kantoor waar een informele werksfeer heerst en sprake is van korte communicatielijnen en collegialiteit? Bekijk gauw deze functie.
Bedrijfsomschrijving

Voor dit middelgrote kantoor in de omgeving van Leiden zijn wij op zoek naar een controleleider. De klantenkring is divers en bestaat uit zowel MKB-ondernemingen als organisaties uit de non-profit sector. Het kantoor laat zich kenmerken door de informele werksfeer, korte communicatielijnen en onderlinge collegialiteit. Je hebt hier de mogelijkheid initiatief te nemen en met eigen ideeën te delen. Deze organisatie biedt zowel ontwikkelings- als doorgroeimogelijkheden.

Spreekt jou dit aan en herken jij je in het profiel met de functie eisen? Ik plan graag een persoonlijk kennismakingsgesprek in om stil te staan bij jouw wensen.


Functieomschrijving

Als controleleider vervul je bij dit kantoor een functie waarbij je met veel vrijheid en verantwoordelijkheid aan de slag kunt gaan. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en gaat zowel wettelijke als vrijwillige controles reviewen. Je bent verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de controlewerkzaamheden en bewaakt het budget van de klant. Onderdeel van je functie is dat je leiding geeft aan collega's en dat je je bezig gaat houden met acquisitie.


Functie-eisen

Als controleleider herken jij je in het volgende:

  • Je bent bezig met de RA-opleiding of je hebt deze al afgerond;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal goed;
  • Je hebt een commerciële instelling en acquisitie spreekt je aan.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Controleleider
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-controleleider.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden
  • Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 3.500 tot 4.500, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Een goede balans tussen werk en je privéleven;
  • Een pensioenregeling;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, Audit, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Zuid-Holland