Financieel Manager

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Financieel Manager bij Votex/Roberine
Enschede

Samen met de business unit manager verantwoordelijk voor de vestiging in Enschede. Sparren met het managementteam en leidinggeven aan de assistent-controller en de afdeling administratie. Dit is de veelzijdige rol die jij gaat vervullen!
 
Dit ga je doen
Als financieel manager ben je verantwoordelijk voor de financiële afdeling van onze locatie in Enschede. Je maakt onderdeel uit van het managementteam. Je legt verantwoording af aan de business unit manager en de financieel directeur van de groep. Je maakt, verwerkt en analyseert verschillende rapportages en voorziet de directie van stuurinformatie. Ook geef je leiding aan de assistent-controller en de afdeling administratie. Je bent dus op meerdere fronten actief!

Een greep uit jouw takenpakket:

  • Opstellen van performance-rapportages.
  • Het maken van analyses en het adviseren ten aanzien van het rendement.
  • Je hebt een actieve rol in het budgetproces.
  • Je coördineert, onderhoudt en bewaakt de diverse administraties.
  • Je zorgt dat de diverse belastingzaken worden uitgevoerd (BTW, subsidies).
  • Je bent verantwoordelijk voor de verbetering van processen.


Dit ben jij
Je bent iemand die proactief en doortastend te werk gaat, met in de gedachte dat de klant altijd op nummer in 1 staat. Je hebt een sterke persoonlijkheid en weet dit uit te stralen naar de mensen om je heen. Daarnaast is het van belang dat je niet bang bent om een discussie uit de weg te gaan binnen je team zodat hieruit de beste oplossingen uit voort komen.

Ook beschik je over:

  • Aantoonbare ervaring als controller/financieel manager in een productieomgeving.
  • Uitstekende kennis van Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Tenminste een afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld bedrijfseconomie of accountancy, aangevuld met HOFAM of RC.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.


Dit hebben wij jou te bieden
Je krijg bij ons voldoende ruimte om je als gedreven professional verder te ontwikkelen. Wij bieden je een zelfstandige functie met veel vrijheid. Je gaat werken binnen een inspirerende omgeving waar je het gehele proces van begin tot eind kunt volgen en gaat deel uit maken van een innovatief team van specialisten. Verder zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden marktconform en prima geregeld.
 
Dit zijn wij
Het krachtige en uitgebreide productgamma van Votex/Roberine bestaat uit (klepel)maaiers, blazers en zuigwagens voor de groen- en landbouwsector. De machines van Votex en Roberine worden wereldwijd verspreid in meer dan 25 landen. Het team bestaat uit enthousiaste, ervaren mensen die hun vak goed verstaan. Wij zijn gevestigd in Enschede waar het hele proces doorlopen wordt, van ontwikkeling en productie tot after sales. Votex en Roberine zijn toonaangevende merken van Dutch Power Company. Andere merken die tot de groep van Dutch Power Company behoren zijn: Conver, Herder en Precision Makers.
 
Kom jij ons team versterken?
Reageer dan via het online sollicitatieformulier! Even geen cv bij de hand? Geen probleem, laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met jou op! 

Als je nog vragen hebt, bel dan met onze iRecruiters Frank Ingenbleek (06-43230578) of Coen Gelijns (06-18439717). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Financiele Administratie, Controller, Industrie/Techniek, Financieel Manager, Overijssel