Medewerker Financiële Administratie / Applicatiebeheer

Medewerker Financiële Administratie / Applicatiebeheer
Wormer, 22-32 uur per week

Ben jij dit?
Jij bent een financieel medewerker met passie voor techniek. Je hebt ervaring met alle aspecten van een financiële administratie. Jij wacht niet af, maar toont initiatief en bent proactief. Je hebt een brede verantwoordelijkheid en een creatief oplossend vermogen. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en kan die vertalen in administratieve processen. Je werkt graag in een team.
 
Je hebt een groot #analytisch vermogen. In je manier van werken ben je #resultaatgericht. Je stelt vooraf duidelijke doelen en zorgt dat je die ook behaalt. Je bent #netwerkgericht en werkt nauw samen met je collega’s binnen het team en met andere afdelingen. Kennis en ervaring op het gebied van financiën bij een gemeente is een pre. Je bent nu toe aan een uitdagende functie in een sterk veranderende omgeving. Nieuwe wetgeving, nieuwe software en organisatieontwikkelingen weet jij procesmatig te vertalen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Een mbo-diploma of een aantal jaren relevante (praktijk)ervaring is voldoende.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de samenhang van de financiële systemen. Daarbij kan je rekenen op expertise van je collega’s van ICT en softwareleveranciers dus technische kennis is niet noodzakelijk. Daarbij vertaal je ontwikkelingen in wetgeving, interne regelgeving en wensen van je (interne) klanten in processen.
Je ondersteunt budgetbeheerders en je collega’s van de financiële afdeling. Daarbij ben je probleemoplossend, hulpvaardig, meedenkend. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verstrekken, ontwerpen en beheren van uiteenlopende financiële rapportages.

De organisatie is volop in ontwikkeling en jij ziet het als een uitdaging om hieraan bij te dragen. Je wordt daarom graag betrokken bij het grotere geheel en komt regelmatig met voorstellen hoe iets beter kan.

Past dit bij jou?
Wij zijn OVER-gemeenten. De serviceorganisatie van de gemeenten Oostzaan en Wormerland. Twee gemeenten die bestuurlijk zelfstandig zijn. Ons doel is een klantgerichte dienstverlening die klaar is voor de toekomst. De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit team Financiën, team Informatievoorziening en Team Ondersteuning. De vacature is ontstaan bij het team financiën. De taken binnen dit team zijn onder meer de financiële advisering, het voeren van de financiële administratie, het opstellen van de planning-en-controldocumenten, treasury, algemene uitkering, belastingheffing en schatkistbankieren. Het team bestaat uit 12 medewerkers. Uitdagend hierbij is het werken in twee samenwerkende gemeentes met een eigen gemeentelijke bestuurlijke regie en 'couleur locale'.

Wat bieden wij?
Een leuke ambitieuze en innovatieve werkorganisatie met lef. Een organisatie die niet via de gebaande paden werkt, maar houdt van experimenteren. Prettige en leuke collega’s die in een informele sfeer met elkaar samenwerken. Een uitdagende functie die jou inspireert om al je talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Korte lijnen en daadkracht. Een lerende organisatie waar je de ruimte en het vertrouwen krijgt om zelf je eigen inbreng te hebben. Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden wij een bruto maandsalaris van max. € 3.485,- functie schaal 8 bij een dienstverband van 36 uur.

#VOEGJEZELFTOE
Ben jij de Medewerker Financiële Administratie/ Applicatiebeheer die wij zoeken en passen wij bij jou? Dan horen we dat graag van je vóór 28 november 2019. Stuur je uitgebreide motivatie met cv via het online sollicitatieformulier

Bij het tabblad Overheden ga je naar OVER-gemeenten en daar zie je het aanbod van actuele vacatures waaronder deze functie. Met de sollicitatieknop kun je rechtstreeks solliciteren. Je motivatie hoeft trouwens niet in briefvorm, maar kan ook via een andere creatieve vorm.

Vragen?
Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Michele Lopes Cardozo, afdelingshoofd Bedrijfsvoering, tel: (075) 651 2232.

Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Renate van Klinken, HRM-adviseur: (075) 651 22 85. Je kunt ook kijken op www.over-gemeenten.nl voor meer informatie over onze gemeenten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Gemeente, Financiele Administratie, Noord-Holland, Financieel Medewerker