Medewerker Ondersteuning Accommodaties

Gemeente Krimpenerwaard heeft een vacature voor een

Medewerker Ondersteuning Accommodaties
De administratie van verhuur van gemeentelijke gebouwen is tip top in orde mede dankzij jou!


Algemeen
De gemeente Krimpenerwaard is een gemeente met 55.666 inwoners, bestaande uit elf kernen en een oppervlakte van ruim 164 km². Een gemeente die staat voor ruimte, rust en groen met een hoog voorzieningenniveau. De gemeente wil zich stevig positioneren in de regio en een sterke verbinding aangaan met de omgeving. Dit betekent dat wij de samenwerking zoeken met onze inwoners, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld, buurgemeenten en medeoverheden. 

De afdeling Openbare Werken is een brede afdeling waarin de huidige dynamiek van de samenleving is terug te vinden. Binnen de afdeling is het team Accommodaties verantwoordelijk voor het beheer en verhuur van gemeentelijke gebouwen. Voor dit team zijn wij op zoek naar een medewerker ondersteuning accommodaties. 

Zie je het al voor je?
Mede door jouw inzet en ervaring is de administratie van de verhuur van de gemeentelijke gebouwen tip top in orde! De teamleider is blij, omdat je hem ontzorgt en de administratieve werkzaamheden voor de verhuur en het bewaken van energiecontracten en energieverbruik uit handen neemt. Geeft dit jou energie? Dan is deze baan je op het lijf geschreven. 

Wat ga je doen als Medewerker Ondersteuning Accommodaties? 
Je bent hét aanspreekpunt voor verschillende betrokkenen, zowel binnen als buiten de organisatie. Binnen no-time leer je hoe de lijntjes lopen van de verschillende accommodaties. Je verzorgt de administratie van de verhuur, de energiecontracten en energieverbruik. Jouw overzichten voor de afdeling Financiën kloppen tot achter de komma! Je bewaakt contracten en verricht ondersteunende werkzaamheden voor het team Accommodaties. Met jouw creativiteit en flexibiliteit weet je deze functie verder vorm te geven. 

Wie ben je

  • Je bent toe aan een nieuwe stap en je leert graag iets nieuws.
  • Je denkt kritisch mee en komt met voorstellen om het werk verder te professionaliseren. Je bent verder punctueel, hebt oog voor detail, maar verliest het grotere geheel niet uit het oog.
  • Je kunt prioriteiten stellen en deinst er niet voor terug om in voorkomende gevallen een tandje bij te zetten.


Wat neem je hiervoor mee?

  • MBO werk- en denkniveau, waarbij je terug kunt vallen op administratieve en financiële kennis.
  • Je hebt ervaring met het voeren van een administratie en het bewaken van contracten. Je kunt duidelijk en op professionele wijze mondeling en schriftelijk communiceren met in- en externe partijen.
  • Je neemt hiervoor namelijk een dienstverlenende en collegiale houding mee.


Wie je verder bent, lezen we graag in jouw motivatie voor deze sollicitatie. Geef hierbij aan welke eigenschappen en vaardigheden jou voor deze functie geschikt maken. 

Wat biedt Gemeente Krimpenerwaard jou?
Naast inhoudelijke uitdagingen bieden we jou een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.083,00 bruto per maand (functieschaal 7) bij een 36-urige werkweek. 

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wilfred Barthel, teamleider accommodaties. Hij is bereikbaar via (06) 26 14 67 35. 

Solliciteren op de functie van Medewerker Ondersteuning Accommodaties
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren. Stuur je cv en motivatie vóór 28 oktober 2019 via onze sollicitatiepagina naar P&O. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Administratief Medewerker, Financieel Medewerker, Financieel Administratief Medewerker, Overheid, Gemeente, MBO


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Gemeente, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Medewerker