Gevorderd assistent accountant

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een accountants- en advieskantoor uit de regio. Het is kantoor is door de jaren heen gegroeid tot een begrip onder de ondernemers in de regio. Door middel van directe communicatie via korte lijnen en veel contact met de klant, is er een grote betrokkenheid voelbaar op het kantoor bij zowel het eigen personeel als de bezoekende klanten. Dit kantoor onderscheid zich door op een hoog niveau te adviseren, de goede relatie met de klant, betrokkenheid bij het eigen personeel en unieke doorgroei mogelijkheden.

Ter versterking van het aanwezige team zijn wij op zoek naar een Gevorderd assistent accountant (32-40 uur beschikbaar).

Functieomschrijving

Als Assistent Accountant kom je bij dit kantoor te werken in een team van professionele en hulpvaardige collega’s. Als lid van het team zal je een deel van de taken op je nemen een meewerken aan het eindresultaat. Zo zal je in de samenstelpraktijk administraties voeren, jaarrekeningen opstellen, fiscale aangiften verzorgen, junior assistent accountants begeleiden en lichte advieswerkzaamheden verzorgen.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO / HBO (Accountancy);
  • Je wil jezelf graag verder ontwikkelen, d.m.v. begeleiding en cursussen en of opleiding;
  • Je hebt al enige ervaring opgedaan in de accountancy (minimaal 2 jaar) en bent toe aan een nieuwe uitdaging en een stapje hogerop;
  • Je bent ambitieus, accuraat en een teamspeler.

Ben jij op zoek naar de uitdaging? Stuur ons dan snel je CV toe.

ROUSCH: Loopbaanbemiddeling & -advisering voor professionals in accountancy en tax.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl of http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Tags: assistent accountant, assistent-accountant, accountancy, accountantskantoor, accountant, jaarrekening, vacature accountancy, Waalwijk, #vacatureassistentaccountant.

Wij bieden

  • Salarisindicatie is afhankelijk van kennis en ervaring: € 2.500 - 3.500
  • Studieregeling
  • Auto van de zaak is optioneel.

Bezoek www.rousch.nl voor meer informatie over de vacature Gevorderd assistent accountant of solliciteer online op de vacature Gevorderd assistent accountant.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant