Assistent Belastingadviseur

€ 2800 - € 3800 | 24 - 40 uur | Ben jij een assistent-belastingadviseur en op zoek naar een veelzijdige, verantwoordelijke functie bij een groeiend en succesvol advieskantoor reageer dan snel!  
Bedrijfsomschrijving

Onze klanten is een regionaal advieskantoor met meerdere vestigingen, geen accountants in dienst, waarbij hun toegevoegde waarde met name ligt op fiscaal gebied. Als extra service bieden ze ook administratieve, bedrijfseconomische advisering aan. De laatste 5 jaar zijn ze hard gegroeid en nu werkzaam met ca. 22 medewerkers vanuit 3 locaties in Brabant. Er wordt gewerkt in kantoortuinen (uiteraard zijn er ook concentratieruimtes) zodat je snel kunt schakelen met de Belastingadviseurs waarmee je nauw samenwerkt. Hier geldt nog dat de klus geklaard moet worden met het hele team, daarom zijn functies niet afgebakend en heb je alle ruimte om je eigen carrière mede vorm te geven. Houd jij van korte lijnen en een platte organisatie waar nog gedacht kan worden buiten de gebaande paden? Solliciteer dan snel! 


Functieomschrijving

Als assistent van de belastingadviseurs krijg jij een veelzijdig takenpakket van diverse aangifte tot lichte advieswerkzaamheden. Je neemt hierin een coördinerende, ondersteunende en adviserende rol in zodat je de Belastingadviseurs ontlast in hun werkzaamheden. Je levert een belangrijke bijdrage aan het fiscale- en bedrijfseconomische advies voor klanten in het MKB-segment en bent de spil van het fiscale team.


Functie-eisen

Voor de functie van assistent belastingadviseur zijn we met name op zoek naar kandidaten die zich herkennen in de volgende karaktereigenschappen: nieuwsgierig, zelfverzekerd, stressbestendig, punctueel, daadkrachtig en pro-actief.

  • Afgeronde HBO opleiding Fiscale Economie of Management Economie en Recht, WO Fiscaal Recht, RB-titel
  • Minimaal 1 jaar werkervaring, bij voorkeur kun je echter direct zelfstandig aan de slag
  • Je woont in de regio Den Bosch, Eindhoven, Noord-Limburg
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en de functie kan ook fulltime ingevuld worden

Het zoekprofiel is breed, want we zoeken tenslotte iemand die de potentie heeft om de functie van Assistent Belastingadviseur succesvol in te vullen. Per direct of in de nabije toekomst met wat extra begeleiding.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Belastingadviseur in de regio Veghel.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur en/of http://www.rousch.nl/vacatures-aangiftemedewerker

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Wij zitten te denken aan een salarisindicatie tot ca. € 3800,00 bruto per maand op fulltime basis, echter starters zijn ook welkom, maar dan ligt het salaris logischerwijs ook lager.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Belasting, € 3.000 - € 5.000, Belastingadviseur, Noord-Brabant