Assistent accountant RA

€ 2500 - € 3000 | 32 - 40 uur | Ben je op zoek naar een informeel kantoor in de regio Den Bosch, waar collega’s met plezier naar hun werk gaan? Als assistent accountant RA / Audit richten je werkzaamheden zich op het uitvoeren van controlewerkzaamheden. Je hebt hierbij direct contact met klanten in het MKB segment.
Bedrijfsomschrijving

Ben je op zoek naar een informeel kantoor in de regio 's-Hertogenbosch, waar collega’s met plezier naar hun werk gaan? In een modern ingericht kantoor, waar ervaren accountants je alle kneepjes van het vak leren? Waar je de opleidingen kunt volgen zodat je uiteindelijk zelf als accountant aan de slag kunt?

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in accountancy, fiscale dienstverlening en loonverwerking- en advies. Korte lijnen, kwaliteit en betrokkenheid staan bij hen hoog in het vaandel. Als assistent accountant RA kruip je in de huid van medeondernemer en staat de klant centraal. Het team bestaat uit ervaren, betrokken en enthousiaste medewerkers.


Functieomschrijving

Als assistent accountant RA/Audit richten je werkzaamheden zich op het uitvoeren van controlewerkzaamheden obv de werkprogramma's. Je signaleert hierbij risico's en bespreekt deze met je leidinggevende. Je onderhoudt contacten met de cliënt voor zover gegevens nodig zijn voor de uitvoering van de opdracht. Je voert deze werkzaamheden uit onder begeleiding van een ervaren accountant, je “personal coach”.


Functie-eisen

Je hebt je HBO Accountancy afgerond, bent bezig met je (pre)master en hebt al werkervaring opgedaan in de controlepraktijk bij een accountantskantoor. Je kenmerkende eigenschappen zijn nauwkeurig, vakkundig en resultaatgericht. Je beschikt over contactuele vaardigheden, bent cliëntgericht en een echte teamplayer. Je bent spontaan, opgewekt en je weet wat je wilt!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant RA / Audit in regio Den Bosch. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

€ 2500 - € 3000,00 bruto per maand op fulltime basis


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, Audit, Assistent Accountant