Senior Finance & Control

Senior Finance & Control
Bergschenhoek, 28-36 uur

3B Wonen is een financieel gezonde corporatie met zo’n 4.200 sociale huurwoningen in bezit en nog eens 300 in beheer binnen de gemeente Lansingerland. Wij maken deel uit van de woonregio Rijnmond. In het regio-akkoord ‘nieuwe Woningmarktafspraken regio Rotterdam 2018-2030’ hebben wij ons met de gemeente Lansingerland gecommitteerd aan het bouwen van circa 1.000 nieuwe sociale huurwoningen in Lansingerland in de komende 10 jaar. Dit is een forse ambitie, naast de continue inzet op betaalbaarheid en verduurzaming van onze woningen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste senior Finance & control die het voortouw neemt bij het coördineren en uitvoeren van de werkzaamheden van het team Financiën. Iemand die ook zin heeft bij te dragen aan de ingezette beweging om 3B Wonen verder te laten groeien als wendbare en toekomstbestendige organisatie.

Wat ga je doen?
Je ziet erop toe dat de financiële administratie en organisatie dik op orde is. Dit doe je door het goed en duidelijk coördineren van de werkzaamheden. Je bent de vraagbaak van het team. Vanuit je financiële deskundigheid heb je binnen de organisatie een proactieve houding als het gaat om advisering en samenwerking. Je zorgt voor de coördinatie en uitvoering van een deel van de P&C-cyclus, waaronder begroting, externe verslaglegging, interne en externe rapportages en verantwoordingsstukken.

Welke kennis en vaardigheden heb je nodig?

  • Je hebt een bedrijfseconomische of accountancy-opleiding op minimaal hbo-niveau.
  • Je hebt affiniteit met ICT-vraagstukken en bent een echte Excel-specialist.
  • Je bent analytisch sterk en volgt actief veranderingen in je vakgebied.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.
  • Kennis van en affiniteit mét de volkshuisvesting is een pre.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in dit gebied.


Wij bieden
Een veelzijdige functie in een informele organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng, leuke collega’s en ruimte voor ontwikkeling en groei. De cao-Woondiensten is van toepassing. De functie is ingeschaald in K (€3.961 - €5.354) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.

Meer weten?
Bel Henk Gravesteijn, manager bedrijfsvoering a.i. op telefoon: 06-55683739. Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website: www.3bwonen.nl

Team Financiën is onderdeel van de huidige afdeling Bedrijfsvoering. 3B Wonen onderzoekt op dit moment welke organisatiestructuur passend is bij een toekomstbestendige organisatie.

Reageren
Spreekt de functie je aan en herken je jezelf in het geschetste profiel dan nodigen wij je uit vóór 14 oktober 2019 te reageren. We ontvangen graag je cv en motivatie via het online sollicitatieformulier.

In de ontvangstbevestiging bij je sollicitatie informeren wij je over de geplande data van de kennismakingsgesprekken. Je reactie wordt verwerkt door Vacaturepro. Van hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, > 10 jaar, Consultancy, Controlling, Utrecht, Zuid-Holland, Controller, Noord-Holland, Onroerend Goed