Business controller

Business controller

We zijn momenteel op zoek naar een business controller in een klein control team. CJG Rijnmond heeft, al zeggen we het zelf, diverse interessante vraagstukken op het vlak van control. Hoe meten we de maatschappelijk effecten van de inzet van onze pedagogen binnen de preventieve jeugdzorg? Hoe kunnen we met voorspellende indicatoren een inschatting maken dat we alle kinderen tijdig het juiste aanbod geven? Hoe maken we samen met onze opdracht gevende gemeenten een nieuw afrekenmodel voor ons nieuwe aanbod dat veel meer gepersonaliseerd en gedifferentieerd wordt? Welke sturingsinformatie publiceren we op welke wijze in onze Power BI dashboards?

Interessant werk? Zeer!

Vacaturekenmerken
Aantal uren per week: 24-32 uur
Locatie: Rotterdam
Contracttype: Bepaalde tijd
Uiterste soll. datum: 07-10-2019
Werkniveau: Hoger Beroepsonderwijs
Werkervaring: Meer dan 5 jaar
Opleidingsniveau: Hoger Beroepsonderwijs

Jouw werkzaamheden
Je bent (mede) verantwoordelijk voor de gehele planning & control cyclus binnen de organisatie, waar naast de financiële kant, vooral veel ruimte wordt gemaakt voor kwalitatieve prestatie indicatoren. Het samenstellen van begrotingen, voortgangsrapportages en verantwoordingen naar gemeenten zijn gesneden koek voor je. Je werkzaamheden bestaan verder uit het verzamelen en analyseren van data uit diverse bronsystemen waarin onze dienstverlening aan kinderen en gezinnen wordt vastgelegd en je vertaalt dit naar managementinformatie voor interne en externe stakeholders. Ook bewaak je de inrichting van de systemen die erop gericht zijn de prestaties van de organisatie te meten. Je vormt met 1 collega en de concern controller het hechte control team.

Jouw toegevoegde waarde
Wat doe je nog meer? Je werkt ook mee in verschillende organisatie-brede projecten waarin control een cruciale rol speelt en je bent nauw betrokken bij diverse impact-analyses, investeringsvoorstellen en business cases die opgesteld moeten worden.

Bij dit alles werk je nauw samen met de collega’s van Business Intelligence voor de ontwikkeling van nieuwe dashboards en overzichten in Power BI.

Het team control is een spin in het web binnen de organisatie want je werkt met diverse andere afdelingen, managers samen en tevens bezoek je locaties waar nodig voor projecten en toelichtingen op management informatie.

Jouw profiel

  • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau in een relevante richting (BA/AC/BE) en je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring in de jeugdgezondheidszorg is niet noodzakelijk.
  • Je toont initiatief en kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken.
  • Overtuigend praten en helder schrijven, je kunt het allebei.
  • Je houdt van cijfers en het vertalen hiervan naar bruikbare stuurinformatie.
  • Je hebt gevorderde kennis van Excel.
  • Kennis van Power BI en SQL is een pré maar geen vereiste.


Ons aanbod

  • Jawel, dit is hem. Een mooie baan midden in de wereld van vandaag. Je hebt regelmatig contact met je collega’s van allerlei afdelingen en CJG-locaties. Je hoort meer verhalen over meer mensen uit meer culturen dan een wereldreiziger.
  • We bieden je een breed werkveld, ruimte voor eigen initiatief en een prettige, collegiale werksfeer in een klein team.
  • Volop ontwikkelingskansen en scholing.
  • Onze cao kent onder andere een vaste eindejaarsuitkering en uitstekende parttime werkmogelijkheden. Deze functie is voorlopig ingeschaald in schaal G, conform cao CJG Rijnmond. Het gaat om een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband wanneer je goed functioneert.
  • Vanzelfsprekend voorzien we je van alle technische hulpmiddelen, inclusief smartphone en notebook.


Jouw reactie
Ben jij onze nieuwe business controller? We zien je cv graag tegemoet en zijn benieuwd naar je motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Bomgaars, concern controller via telefoonnummer 06 - 52 74 99 49 (ook via WhatsApp). Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Miranda Jannessen (medewerker HRM), via telefoonnummer 06-35124939. Ben je geïnteresseerd? Jouw sollicitatie zien wij graag voor 7 oktober aanstaande tegemoet.

Acquisitie op basis van deze vacature stellen we niet op prijs.

De eerste gespreksronde zal plaatsvinden in de week van 14 oktober.

Solliciteer
Je kunt solliciteren via de 'Solliciteer' button. Vervolgens vul je het aanmeldformulier in.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 5-10 jaar, > 10 jaar, Controlling, Business Controller, Gezondheidszorg/Welzijn, Rotterdam