Manager Finance & Control

Wat is jouw opdracht? 

ter Stege is sterk in het produceren van houten bekistingen en stalen mallen voor de prefab betonindustrie. Hierin is zij één van de grootste spelers op de Europese markt! Daarnaast levert zij specialisten op locatie voor de juiste opbouw en kwaliteitsborging.

Haar ambitie is:
Binnen 5 jaar de ‘IKEA’ van de prefab betonindustrie zijn!

Kernwoorden hierbij zijn: simpel , slim en foutloos. Dit zie je terug in de aanpak van ter Stege: van productie tot en met opbouw bij de klant. Om dit te realiseren is een verdere professionaliseringsslag nodig. Als Manager Finance & Control (32-40 uur) draag jij hieraan bij met jouw kennis en ervaring en help jij de organisatie bij het verder verbeteren en het in control krijgen van de (financiële) processen!

Naast de afdeling Financiën ben jij, gezien de compacte omvang van de organisatie, ook verantwoordelijk voor ict, verzekeringen en diverse facilitaire zaken.

Jouw opdracht: je bent 'in control' met betrekking tot de gehele financiële bedrijfsvoering, pakt een centrale rol binnen de organisatie en bent lid van het MT!

Hoe ga je dat aanpakken? 

Je geeft leiding aan de afdeling Finance & Control, hebt een centrale rol binnen de organisatie en bent lid van het MT. Je bent resultaatgericht, denkt actief mee, signaleert en schroomt niet om ideeën te initiëren.

Door met een frisse blik naar de cijfermatige processen binnen de organisatie te kijken, spot je verbetermogelijkheden. Je pakt proactief kansen op en functioneert zelfstandig.

Groei is de mindset binnen ter Stege. Van jou wordt verwacht dat je deze mindset ondersteunt en hier een bijdrage aan levert. Jij denkt voortdurend mee over de optimale structuur en brengt overzicht en duidelijkheid binnen de organisatie. Je stelt effectieve KPI’s op en komt met juiste en betrouwbare (financiële) rapportages. Zo kunnen weloverwogen beslissingen genomen worden. Door je brede rol binnen de organisatie fungeer je als verbindende schakel. Met jouw empathisch vermogen weet je collega's mee te nemen in nieuwe ideeën en creëer je draagvlak binnen de organisatie.

Wat breng je daarvoor mee? 

 • HBO werk- en denkniveau; relevante financiële achtergrond
 • Ervaring binnen een productieomgeving
 • Kennis van LEAN en ervaring met AccountView en G-Suite zijn een pré
 • Helicopterview, analytisch, schakelvermogen, communicatief sterk
 • Leidinggevende vaardigheden; coachend, verbindend en betrokken
 • Resultaatgerichte manier van werken
 • Enthousiaste, energieke persoonlijkheid; aanpakker en doener!
 • Snapt de dynamiek van een familiebedrijf
 • Woonachtig op bereisbare afstand van Hoogeveen

Waar ga je dit doen? 

Internationale specialist in klantspecifieke betonmallen!

ter Stege is een internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland en Duitsland. Inmiddels bestaat zij 210 jaar en met 160 medewerkers gaat zij over naar de 11e generatie!

Zij is sterk in het produceren van houten bekistingen en stalen mallen voor de prefab betonindustrie en is hierin één van de grootste spelers op de Europese markt. Daarnaast levert zij specialisten op locatie voor de juiste opbouw en kwaliteitsborging. ter Stege richt zich op Nederland, België, Duitsland en Luxemburg, maar je komt hun producten ook tegen in Engeland, Qatar en Curaçao.

ter Stege staat voor: kwaliteit, innovatie en vakmanschap. Door korte lijnen, precisie en afwerking op hoog niveau kan zij snel en optimaal aan de behoefte van de klant voldoen. De missie is dan ook: een kwalitatief hoogwaardig product afleveren, met een foutloze opbouw op locatie.

Wat krijg je ervoor terug? 

 • Werken bij een van de grootste Europese spelers op dit vakgebied
 • No-nonsense cultuur, korte lijnen, familiebedrijf
 • Verantwoordelijke en zelfstandige functie, lid van het MT
 • Dynamische omgeving, waar ruimte is voor humor
 • Na 210 jaar nog steeds niet uitgegroeid!
 • Keuzemogelijkheid 32-40 uur 

Heb je interesse? 

Ben je enthousiast geworden en herken jij je in bovengenoemd profiel? Reageer dan nu!

Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met William Antonis of Yenthl School via 088-6070100. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op de website van de ter Stege Groep.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Corporate Finance, Credit Controller, Financieel Manager