Junior Financial Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Junior Financial Controller

 

Utrecht


Afdeling Planning & Control
De afdeling P&C ondersteunt het bestuur, de directie en het management zo effectief, efficiënt en klantgericht mogelijk in het besturen en managen van de Vereniging en werkorganisatie. De afdeling draagt bij aan het realiseren van de doelstellingen van FNV door te helpen bij én adviseren over de koersbepaling, het nemen van beslissingen, het maken van keuzes en het bijsturen op basis van financiële en niet-financiële informatie. Dit houdt concreet in dat P&C haar klanten helpt hun doelstellingen te realiseren, gelijkwaardige gesprekspartner is van de klant en de juiste, tijdige en volledige managementinformatie levert.

Wat ga je doen?
Als junior Financial Controller binnen het team van Planning & Control kom je te werken in een team van vier Financial Controllers. In deze rol krijg je volop de ruimte om je te ontwikkelen en kennis van financiële proces te vergroten. Naast het maken van rapportages, verwachten we ook van je dat je onder begeleiding van de Financial Controllers een actieve bijdrage levert aan het verbeteren van de interne organisatie. Ook draag je bij aan het maken en verbeteren van financiële analyses en heb je contact met business control, concern control en de financiële administratie.

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

 

 • Assisteren bij opstellen van periodieke rapportages voor het management en vereniging, zoals maand, kwartaal en jaarafsluiting;
 • Voorbereiden en verzorgen van ad hoc analyses en rapportages;
 • Zorgdragen voor een betrouwbare financiële administratie;
 • Ondersteuning bij proces verbeteringen en beschrijvingen;
 • Behandelen van schademeldingen.


Wat vragen wij?

 • Je bent in de afrondende fase of beschikt al over een afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting, zoals Bedrijfseconomie, Accountancy of Finance & Control;
 • Je hebt enige werkervaring als financial;
 • Uiteraard ben je vakinhoudelijk sterk, communicatief vaardig en werk je resultaatgericht;
 • Je beschikt over goede kennis van Microsoft Excel, ervaring met Microsoft Dynamics is een pré.


Wij bieden
Als junior financial controller ga je aan de slag in een dynamische werkomgeving, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief.

 • Een fulltime jaarcontract van 35 uur per week.
 • Het salaris is € 2.546 – € 3.377 conform cao FNV-organisaties op basis van een 35-urige werkweek.
 • Een moderne werkplek in ons Centraal Vakbondshuis in Utrecht. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om thuis te werken en ontvang je ene laptop en telefoon.
 • 28 vakantiedagen en 4 dagen levenfasebudget.
 • Een goede pensioenregeling, 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en mogelijkheden voor scholing/loopbaanontwikkeling.


Wil je meer weten?
Voor meer informatie over de functie neem contact op met Ronald Pasman, Financial Controller, via e-mail Ronald.Pasman@fnv.nl of via telefoonnummer 06-38674812.
Voor informatie over de procedure neem je contact op met Birgit van Wikselaar, P&O Adviseur, via e-mail birgit.vanwikselaar@fnv.nl of via telefoonnummer 06-136 273 55.
Geen sollicitaties naar deze e-mailadressen.

Reageren?
Solliciteer uiterlijk 30 september via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Over de FNV
De FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) behartigt de belangen van ruim 1 miljoen werkende en niet-werkende leden. Wij zijn de grootste vakbond in Nederland voor alle sectoren met een stevige ambitie om op het gebied van arbeid en inkomen de stem te vertolken van werknemers, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden, in de politiek, nationaal en internationaal in de sector, de bedrijven en regionaal/lokaal.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, Audit, HBO, Controlling, Utrecht, Controller, Financial Controller, Internationaal