Ervaren Salarisadministrateur M/V

De Regionale Dienst Openbare gezondheidszorg (RDOG) bestaat uit de sectoren GGD (voor 18 gemeentes), geneeskundige hulpverlening organisatie in de regio (GHOR) en Regionale ambulance diensten (RAV) Hollands Midden (HM). Er werken 1050 medewerkers bij de RDOG HM. De RDOG HM opereert in het domein van de openbare preventieve gezondheidszorg en werkt in breed scala aan terreinen, voorbeelden hiervan zijn ambulancevervoer, gezondheidsonderzoek bij kinderen, reizigersvaccinatie, bestrijding infectieziekten, bescherming kwetsbare kinderen en geneeskundige hulpverlening. 

De afdeling bedrijfsvoering bestaat uit P&O, Financiën, Facilitair en ICT. Deze afdelingen adviseren, faciliteren en ondersteunen teams en leidinggevenden. Het salarisadministratieteam bestaat uit drie salarisadministrateurs. In totaal werken er 16 medewerkers op de afdeling P&O. Vanwege het vertrek van een collega zijn we op zoek naar een ervaren salarisadministrateur die voornamelijk werkzaamheden gaat verrichten voor de ambulancedienst (voor 18 gemeentes). Bij deze sector werken 260 medewerkers. 
 

De Regionale Dienst Openbare gezondheidszorg (RDOG) heeft voor haar locatie in Leiden een vacature voor een

Ervaren Salarisadministrateur M/V
32 - 36 uur


Over de functie van Salarisadministrateur
De afdeling bedrijfsvoering is volop in ontwikkeling waarbij digitalisering, procesgericht werken, samenwerking en afstemming voorop staan. We verwachten van onze nieuwe collega een actieve bijdrage in het verbeteren van interne processen en het verhogen van de kwaliteit van de salarisadministratie. Zorgen voor een optimale inrichting van de salarisadministratie in Afas Profit heeft de komende periode topprioriteit. Wij verwachten dat je daar als salarisadministrateur een belangrijke bijdrage aan gaat leveren. 

Je hoofdtaak is natuurlijk het juist en tijdig verwerken van de salarissen. Hierbij hoort ook de aangiften loonheffingen en afdracht pensioenen. 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een relevante opleiding, bij voorkeur MEAO-BA/ HAVO, PD-Boekhouden, afgeronde Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) is een vereiste;
  • Relevante werkervaring en kennis van Excel / Microsoft Office;
  • Wij werken met AFAS Profit. Kennis hiervan is fijn, maar niet noodzakelijk;
  • Je houdt overzicht en controle op de administratieve salarisverwerking en uitbetaling van het loon.
  • Je bent nauwkeurig, stressbestendig, betrouwbaar, klantgericht en kunt goed samenwerken;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Enthousiaste teamspeler die zelfstandig kan werken en prioriteiten kan stellen;
  • In staat om collega’s en medewerkers te ondersteunen, adviseren en informeren op het gebied van salarissen en de toepassing van de CAO Ambulancezorg;
  • Bij voorkeur kennis en ervaring op het gebied van verschillende regelingen waaronder pensioen, functioneel leeftijdsontslag, levensloopregeling etc.
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring opgedaan in de salarisadministratie.


Wat biedt RDOG jou?
Een uitdagende- en zelfstandige functie waarbij je de kans krijgt om een bijdrage te leveren aan het verder professionaliseren van de afdeling. De RDOG HM volgt de rechtspositieregeling van de CAR/UWO en heeft een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. De aanstelling vindt in eerst instantie plaats voor de duur van 1 jaar. Naast een marktconform salaris bieden we een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%, om extra verlof, opleidingen, aanschaf fiets mee te financieren of als extra inkomen te laten uitbetalen op een moment dat jou schikt. 

Solliciteren op de functie van Salarisadministrateur
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met de salarisadministrateurs; José Does of Peter van den Broek, tel 088- 3083320. 

Als je bij ons solliciteert gaan wij uiteraard zorgvuldig om met de gegevens die je aan ons verstrekt. Wil je hier meer over weten, klik dan op deze link https://www.ggdhm.nl/artikelen/item/over-de-ggd/privacy voor onze privacyverklaring. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Loonadministratie, Loonadministrateur, Loonspecialist, Finance, Financieel, Financiële, Administrateur, Administratief Medewerker, Financieel Medewerker


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, MBO, 5-10 jaar, Zuid-Holland, Gezondheidszorg/Welzijn, Salaris Administratie, Financieel Medewerker