Administrateur open voor switch naar Accountancy

€ 3000 - € 4000 | 36-40 uur | Wil jij als ervaren Administrateur graag een switch in je carrière maken en spreekt de Accountancy je daarbij aan? Neem dan contact op voor meer informatie!
Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een jong accountantskantoor die gaat voor een persoonlijke aanpak, efficiency en zorg draagt voor tijdelijke rapportages waarbij kwaliteit van de dienstverlening ten alle tijden voorop staat. Binnen dit kantoor heeft het team jarenlange ervaring in het uitvoeren van controlewerkzaamheden gebaseerd op risicoanalyse. Naast de accountancy houdt het kantoor zich ook bezig met bedrijfsadministratie, salarisadministratie en zij bieden een breed scala aan adviesdiensten. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit en goede service staat bij dit kantoor centraal.


Functieomschrijving

Heb je inmiddels al een aantal jaar ervaring als allround Administrateur en zou je graag de overstap willen maken naar de accountancy? Dan heb ik die mogelijkheid voor jou! Als Administrateur ben je inmiddels bekend met het voeren van de volledige administratie en is het voeren van verschillende administraties jou niet vreemd. Onze opdrachtgever zoekt een Administrateur die graag de overstap wil maken en daarbij meer verdieping uit de functie wil halen. Je zal daarbij begeleid worden in het proces.


Functie-eisen

Voor de functie van Administrateur heb je het volgende in huis;

          • Een afgeronde MBO of HBO Bedrijfsadministratie of een soortelijke opleiding.
          • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Administrateur / Boekhouder.
          • Ambitie om de switch te maken naar de Accountancy.
          • Zelfstandig kunnen werken en leergierig ingesteld.
          • Bereidheid om verder te leren en jezelf te ontwikkelen.

Ben jij die Administrateur die openstaat voor een overstap naar de Accountancy? Neem dan contact op en ik vertel je graag meer over de functie!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant  

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren


Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor de functie als Administrateur ligt tussen de € 3000,- en € 4000,- bruto per maand op basis van fulltime. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, studiekostenregeling, werken in een informele werkomgeving en ontwikkeling en begeleiding on-the-job.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Amsterdam, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Assistent Controller, Financiele Administratie