Junior Assistent Accountant Controlepraktijk

€ 2100 - € 2300 | 36-40 uur| Net je diploma Accountancy of Bedrijfseconomie op zak wil je graag verder binnen de audit praktijk? Neem dan contact op voor meer informatie!
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een zelfstandig accountants- en advieskantoor. Aangestuurd door de 2 partners werk je hier in een team van net iets meer 20 collega's voor de verschillende klanten. Door de hoeveelheden aan controleopdrachten, werk je hier in een gecombineerde praktijk. Door de afwisseling blijf je scherp en je kan je als Junior Assistent Accountant blijven ontwikkelen. Intern heerst een sterke no-nonsense cultuur. Door de locatie nabij uitvalswegen in Amsterdam - Noord zijn zij zeer goed te bereiken en sta je toch binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam.


Functieomschrijving

Voor jou als (bijna) afgestudeerde Junior Assistent Accountant heb ik een gezellig en dynamisch kantoor, op een leuke locatie in Amsterdam, waar je de eerste stappen kunt maken binnen de Controlepraktijk. Hierbij zal je naast het ervaring opdoen binnen de audit ook de administraties verzorgen voor de MKB en kleinbedrijf. Daarnaast ook het opstellen van de jaarrekeningen en het verzorgen van diverse aangiftes. Er zijn ook mogelijkheden om door te groeien waarbij ook de mogelijkheid is je RA titel te halen.


Functie-eisen

Als starter op de arbeidsmarkt is jouw voornaamste doel: het opdoen van praktijkervaring! Bij deze opdrachtgever wordt er voor deze functie dan ook met name gekeken naar jouw persoonlijkheid en die vind je niet altijd terug in een CV. Daarom komen we graag in gesprek met jou, wanneer jij je herkent in de volgende basis functie eisen:

          • Je beschikt over een autorijbewijs
          • Je bent leergierig en bent cijfermatig sterk onderlegd.
          • Je hebt een HBO/WO diploma Accountancy / Bedrijfseconomie.

Wil je graag aan de slag als Junior Assistent Accountant Controlepraktijk? Neem dan contact op voor meer informatie.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant RA.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren


Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor een Junior Assistent Accountant Controlepraktijk ligt tussen de € 2100,- en € 2300,- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om je RA titel te halen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Amsterdam, Audit, HBO, Assistent Accountant