Gevorderd Assistent Accountant Audit

€ 3400 - € 3900 | 36-40 uur | Ben je als Assistent Accountant Audit toe aan een leuke organisatie met een uitdagende portefeuille waar je door kunt groeien tot partner? Neem contact op voor meer informatie!
Bedrijfsomschrijving

Een modern en fraai ingericht kantoor in de gezellige stad Hoorn. De collega’s zijn veelal mensen die o.a. vanuit de Big 4 kantoren komen. Zij ervaren hier de rust en ruimte van een kleinere organisatie maar de kwaliteit en grootte van opdrachten en klanten zijn Big 4-waardig. Het onderscheid ligt in het feit dat ze het persoonlijk contact met de klanten erg belangrijk vinden. Het pand waar je komt te werken is recentelijk verbouwd en vernieuwd met een prachtige open inrichting. De vloer is gemaakt van bamboe en ze hebben een wand met levend mos. Duurzaamheid is tijdens de herinrichting van groot belang geweest. Verder hebben ze de hele bovenverdieping beschikbaar als kantine met aansluitend een riant dakterras waar ook geregeld heerlijk gebarbecued wordt in de zomer.


Functieomschrijving

Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een Gevorderd Assistent Accountant Audit die graag de overstap wil maken naar een modern kantoor met een uitdagende klantenportefeuille. Je werkzaamheden bij dit kantoor zullen er als volgt uit zien: Met het team voer jij de verschillende controlewerkzaamheden uit en daarbij help je de junior assistent accountants als zij vragen hebben. Daarnaast is het jouw taak om de klanten op de hoogte te brengen van mogelijk nieuwe regelgevingen en geef je daar, waar nodig, een toelichting op. Naast de wettelijke controles zal je ook vrijwillige controles dienen uit te voeren.


Functie-eisen

Klaar voor de overstap naar dit mooie kantoor en groeiende organisatie op een leuke locatie in Hoorn? Neem dan het volgende mee;

          • Een afgeronde HBO- of WO Accountancy of Bedrijfseconomie.
          • Een paar jaar ervaring in de audit praktijk.
          • Je hebt affifniteit met automatisering. 
          • Je wilt je graag verder ontwikkelen in het vak.
          • Zelfstandig, adequaat en klantgerichte instelling.

Wil je meer weten over de functie of het kantoor? Neem dan contact op voor meer informatie.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant RA.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren


Arbeidsvoorwaarden

Voor de functie van Gevorderd Assistent Accountant Audit ligt het salaris tussen de € 3400,- en € 3900,- bruto per maand op fulltime basis. Jou kennis en ervaring die je hebt opgedaan bepalen het verschil. Voor secundaire arbeidsvoorwaarden zit hier ook goed, denk aan; Vakantiegeld, minimaal 25 vakantiedagen, premievrij pensioen, reiskostenvergoeding, studiekostenregeling en de mogelijkheid om door te kunnen groeien binnen de organisatie.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, Audit, 3-5 jaar, Assistent Accountant