Assistent accountant

32-40 uur | € 2.500 - € 3.200 | Als assistent accountant toe aan een vervolgstap van je carrière? Lees gauw wat dit kantoor je te bieden heeft!
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever, jouw mogelijk nieuwe werkgever, is een accountantskantoor in de omgeving van Papendrecht. De klantenkring waar je hier mee te maken krijgt is divers en bestaat zowel uit kleine ondernemingen tot grote internationale bedrijven. De organisatie laat zich kenmerken door de open communicatie, informele werksfeer en er is sprake van weinig hiërarchie. Verder kun je bij dit kantoor goede begeleiding verwachten en heb je de mogelijkheid door te groeien binnen het kantoor.


Functieomschrijving

Als assistent accountant ben je het aanspreekpunt voor de klantenportefeuille en ben je bij dit kantoor onderdeel van een team gemotiveerde collega’s die bereid zijn jou te begeleiden. Jouw functie bestaat uit:

  • Jaarrekeningen samenstellen;
  • Aangiften ib en VpB verzorgen;
  • Het begeleiden van beginnend assistent accountants bij het verwerken van de administraties.

Functie-eisen

Naast dat je de HBO accountancy of bedrijfseconomie studie hebt behaald is het voor deze functie van belang minimaal 3 jaar werkervaring te hebben binnen de samenstelpraktijk van een accountantskantoor. 

Herken jij je hierin en ben je ook nog eens collegiaal ingesteld en ga je integer te werk? Ik maak graag persoonlijk kennis met je om jouw wensen en ambities nader te bespreken.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent accountant
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant  

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris zal bij aanvang tussen de € 2.500 en € 3.200 liggen op basis van een fulltime dienstverband en zal gebaseerd worden op jouw studie-achtergrond en ervaring.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie