Assistent Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
€ 2500 - € 3300 | 24 - 40 uur | Voor een kleinschalig administratiekantoor (NOAB gecertificeerd) gefocust op kwaliteit en moderne automatiseringsprocessen in omgeving Empel zijn wij op zoek naar een betrokken assistent accountant met een paar jaar werkervaring! 
Bedrijfsomschrijving

Het administratiekantoor in de omgeving van Empel is kleinschalig (4 medewerkers), maar levert niet in op kwaliteit. Ze zijn ingeschreven bij het NOAB, waardoor ze regelmatig kwaliteitscontroles krijgen. Daarnaast is het administratiekantoor goed geautomatiseerd. Er wordt gewerkt met unit4 en snelstart. Het kantoor heeft de ambitie om autonoom te groeien, maar wil voor klanten altijd het betrokken en regionale kantoor blijven. Heb jij als assistent accountant zin om te starten in een klein team, waar samen de klus geklaard wordt, dan hoor ik graag van je!


Functieomschrijving

Als assistent accountant kom je te werken in een klein team van 4 personen waar je jezelf gaat bezighouden met de financiële administratie, het samenstellen van jaarrekeningen en het maken van aangifte IB, OB en VpB. Je krijgt te maken met alle facetten van het accountancyvak bij een modern, kwaliteitsgericht administratiekantoor.


Functie-eisen

Als assistent accountant herken jij jezelf in onderstaande omschrijving:

  • Je bent een betrokken, collegiale, hardwerkende assistent accountant met een paar jaar werkervaring.
  • Je hebt een afgeronde financiële opleiding op MBO of HBO niveau.
  • Je woont in de driehoek: 's-Hertogenbosch, Beesd, Waalwijk.
  • Er kan geschoven worden met werkzaamheden / klanten, dus schroom niet om te sollicteren als je over veel of weinig ervaring beschikt.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant in de regio Empel. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van werkervaring en opleidingen, ter indicatie ca. € 3000,00 bruto per maand op fulltime basis (bespreekbaar).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant