Teamleider Financiële administratie met ambitie voor Financial controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Teamleider Financiële administratie (met ambitie voor Financial controller)

Ben jij een enthousiaste en pro-actieve leider met vernieuwende ideeën? Ben je flexibel en servicegericht en beschik je over een flinke portie daadkracht? Vind je het leuk om collega’s te stimuleren en zo het beste uit het team naar boven te halen? Ben je op zoek naar een functie met doorgroei mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Wat ga je doen?

Als teamleider (voor 32-36 uur) ben je verantwoordelijk voor de resultaten van de financiële afdeling (5,5 fte). Jij bent de verbindende schakel tussen het management en de afdeling en draagt zorg voor een juiste uitvoering van het dagelijkse werk.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve organisatie, de salarisadministratie en het beheren van geldstromen. Je zorgt voor een betrouwbare, volledige vastlegging van administratie-, en sturingsinformatie en levert deze tijdig en correct aan. Je rapporteert aan het hoofd bedrijfsvoering/controller en geeft gevraagd en ongevraagd advies

Je krijgt je medewerkers mee in het verbeteren van de interne dienstverlening en advies door binnen en buiten de afdeling optimaal samen te werken. Je verwerft draagvlak voor het ontwikkelen van (interne) werkwijzen en kaders voor onder andere projectmatig werken.

Je houdt je dus bezig met : -het aansturen van de afdeling -het formuleren, uitvoeren en bewaken van het werkplan voor de afdeling -het signaleren en analyseren van ontwikkelingen en knelpunten en het doen van verbeteringsvoorstellen. -het zorgdragen voor de begroting/jaarrekening, tussentijdse cijfers, balansspecificaties en eindafrekeningen van projectsubsidies. -applicatiebeheer -de controle op de output van de salarisadministratie. 

Je hebt een

-afgeronde HBO bedrijfseconomie (of vergelijkbare opleiding)

-uitstekende communicatieve vaardigheden

-leidinggevende capaciteiten en analytisch vermogen

-brede kennis van financiële administratieve processen

-werkervaring in een vergelijkbare functie

-kennis van geautomatiseerde systemen, salaris-, en boekhoudprogramma’s, bij voorkeur AFAS, King, Elvy.

Wat bieden wij je?

-Een uitdagende functie in een prettige werkomgeving

-Salariëring conform de CAO Sociaal werk, schaal 8 (maximaal € 3.742,- op basis van 36-urige werkweek) en een eindejaarsuitkering van 8,3 %

-Mogelijkheden om door te groeien naar afdelingshoofd bedrijfsvoering/ controller, schaal 11 (maximaal € 5.061,- op basis van een 36-urige werkweek)

-Functie per direct, voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging.

We ontvangen je sollicitatie graag vóór 19 september via vacature@netwerkhoorn.nl of bijgaande sollicitatiebutton. De eerste gesprekken zullen worden gehouden op 26 september. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Trudy Reus, hoofd Bedrijfsvoering, tel. 0229-212587.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Business Controller, Financiele Administratie, Gezondheidszorg/Welzijn, Financieel Manager, Noord-Holland