Aankomend Belastingadviseur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Als onderdeel van een fiscaal team start je met de aangifte werkzaamheden. Deze kennen echter geen geheimen meer voor je en je bent toe aan verdere ontwikkeling binnen de fiscale adviespraktijk. Hier ligt jouw ambitie en dus ook jouw groei.
Bedrijfsomschrijving

Voor een accountantskantoor met een vestiging te Breda zijn wij ter versterking van het fiscale team op zoek naar een aankomend Belastingadviseur. Je komt te werken in een fiscaal team en wordt uiteindelijk begeleid en opgeleid tot een zelfstandig belastingadviseur (generalist). Heb jij dezelfde passie voor fiscaliteit en de ambitie jezelf verder te ontwikkelen tot volwaardig belastingadviseur? Laten we dan eens jouw mogelijkheden bespreken!


Functieomschrijving

De werkzaamheden binnen de aangiftepraktijk kennen voor jou geen geheimen meer. Deze zal je als aankomend Belastingadviseur nog wel uitvoeren maar je bent klaar voor je volgende stap binnen de fiscale praktijk. Je gaat fiscales postities in jaarrekeningen beoordelen en signaleert hier de advieskansen. Deze bereid je zover mogelijk zelf al voor en sommige werk je al uit. Dit alles onder begeleiding van een Fiscalist en de insteek van deze vacature is dat je meer en meer actief bent in de adviespraktijk. Doel op termijn is dat je uiteindelijk zelfstandig klanten gaat adviseren en werkt als zelfstandig belastingadviseur.


Functie-eisen

Graag komen wij in contact met een kandidaat die:

  • In bezit is van een afgeronde Universitaire fiscale opleiding;
  • Reeds ervaring heeft binnen de fiscale praktijk;
  • Fiscale aangiftes daarvoor zelfstandig opstelt en toe is om de volgende stap te zetten richting het advieswerk;
  • Of reeds 1 jaar advieservaring heeft opgedaan binnen MKB praktijk;
  • Ambitie heeft tot zelfstandig Belastingadviseur.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor een Belastingadviseur.
Kijk voor meer vacatures op https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur


Arbeidsvoorwaarden

€ 3.000 - € 4.000 | 32-40 uur | Heb jij je eerste ervaring binnen de fiscale praktijk opgedaan en ben je toe aan een volgende stap binnen / naar de adviespraktijk? En zie jij jezelf graag ontwikkelen tot volwaardig belastingadviseur? Hier in Breda hebben we dan een vacature voor je!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, 3-5 jaar, Belasting, € 3.000 - € 5.000, Belastingadviseur, Noord-Brabant