Relatiebeheerder MKB

€ 3700 | 32 - 40 uur | Heb jij de bevlogenheid, ervaring en sociale skills om als Relatiebeheerder aan de slag te gaan?
Bedrijfsomschrijving

Binnen dit kantoor gaat het om samenwerken en er is dan ook geen ruimte voor haantjesgedrag. De wereld van de accountancy verandert, waardoor jij in ontwikkeling moet blijven als sparringpartner voor de klant. De gedrevenheid en bevlogenheid in het vak om de klant de juiste kwaliteit/service te bieden is natuurlijk wél welkom. Heb jij interesse?


Functieomschrijving

We zijn voor de vestiging in Tiel op zoek naar een Relatiebeheerder, die met klanten gaat sparren over de stand van zaken. Dit is op bedrijfseconomisch, fiscaal en financieel vlak, waarbij de ondernemer als persoon niet uit het oog verloren wordt. Kwaliteit, passie en oprechte interesse zijn de kernwoorden van dit accountantskantoor. Wil jij voor een eigen MKB-klantenportefeuille de kansen benutten en bedreigingen beperken?


Functie-eisen
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (ACC/BE) en bent fiscaal sterk onderlegd;
  • Je hebt ten minste vijf jaar ervaring binnen de accountancy;
  • Je bent betrouwbaar, sociaal, enthousiast en klantgericht.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Relatiebeheerder.   
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-clientadviseur-relatiebeheerder.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

€ 3700 bruto per maand op fulltime basis.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie