(Financieel) Analist/Adviseur ondermijning

Word data analist ondermijning bij het cluster Integere Overheid

(Financieel) Analist/Adviseur ondermijning
36 uur | Zwolle

Ga jij de provincie Overijssel weerbaarder maken in de strijd tegen ondermijning? Het cluster Integere Overheid is een cluster binnen het team Bestuur van de eenheid Bestuurs- en Concernzaken van de provincie Overijssel. Doel van het cluster is om de provincie weerbaarder te maken en ondermijning tegen te gaan. Het toepassen van de wet Bibob is hierbij een belangrijk instrument.

Wat ga je doen
Je ondersteunt de teams binnen de provinciale organisatie bij de uitvoering van hun werk wanneer zich gevallen van ondermijning en toepassing van de wet Bibob voordoen. Belangrijke taken die daarbij horen zijn het verzamelen en analyseren van informatie uit (openbare) bronnen en het adviseren van collega’s en bestuur. Daarnaast onderhoud je nauwe contacten met externe relaties zoals politie, OM en RIEC en draag je bij aan de ontwikkeling van het cluster. Je komt terecht in het team Bestuur waar je samen met nog 4 collega’s werkt aan de uitvoering van de taken van het cluster. We zoeken een collega voor 36 uur per week.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt minimaal een (afgeronde) HBO opleiding op financieel of fiscaal gebied
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het werken met systemen op het gebied van data-analyse en toepassing ervan tot een opsporingsgerichte aanpak
  • Je bent in staat zelfstandig onderzoek uit te voeren op het gebied van ondermijning en criminaliteit
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het lezen/analyseren van financiele- en fiscale constructies
  • Heb je ervaring in het omgaan met vertrouwelijke informatie.
  • Je kent de wet Bibob en hebt minimaal 2 jaar ervaring in het toepassen van deze wet

Wat bieden wij jou?
Jij krijgt voor deze functie afhankelijk van je ervaring een salaris van minimaal 3.403,49 en maximaal 4.862,16 (schaal 11) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van circa 22% van je jaarsalaris waar onder andere je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is ondergebracht. Je bepaalt zelf binnen grenzen wanneer en waarvoor je het budget inzet. 
Provincie Overijssel is beoordeeld als Beste Werkgever ten opzichte van haar Peers. Jouw talenten en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je takenpakket stemmen we zo veel mogelijk af op jouw talenten. Ook zijn er veel mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen. We hebben een informele werksfeer in een werkomgeving waar je kunt flexwerken. Bekijk onze werkomgeving op www.werkenbijoverijssel.nl.

Jouw plek binnen deze organisatie
Je gaat aan de slag bij de eenheid Bestuurs- en Concernzaken, één van de acht eenheden binnen de provincie Overijssel. De eenheid is de verbindende schakel tussen bestuur, organisatie, partners en de inwoners van Overijssel. Samen met jouw collega’s draag je het profiel van de provincie Overijssel uit naar de buitenwereld. Een provincie met een eigentijds bestuur, die werkt aan een krachtige economie in een prettige en veilige leefomgeving. De eenheid bestaat uit zeven teams: Leiding, Control & Advies, Bestuur, Communicatie, Kabinet, Strategie en Ondersteuning. Meer informatie over de provincie Overijssel vind je op www.overijssel.nl.

Meer informatie over deze vacature
Tijdens de selectie zal je kennismaken met een aantal medewerk(st)ers van het team. 
Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen via het contactformulier op de website van de provincie.

Je kunt solliciteren tot en met 25 september 2019 (maak gebruik van de sollicitatieknop op deze pagina). 

Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Trefwoorden: Wet Bibob,  financieel, fiscaal, ondermijning, weerbaarheid, overheid, provincie, Overijssel, Zwolle, Fulltime, HBO, data-analyse, opsporing.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, HBO, 3-5 jaar, Financiele Administratie, Financieel Adviseur, Overijssel, Overheid, Risk Analist