Administrateur voor accountantskantoor

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
€ 3.000 - € 3.600 | Administrateur MBO of HBO gezocht voor regionaal accountantskantoor. Ga jij graag voor 24-32 uur per week aan de slag en deel jij je werktijden graag flexibel in? Hier ben je aan het juiste adres!
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een regionaal kantoor dat zich richt op administratieve dienstverlening, accountancy, fiscale dienstverlening en salarisadministratie. Je zal klanten uit het MKB-segment bedienen, afkomstig uit zeer diverse branches. Binnen het kantoor heerst er een informele en prettige werksfeer en is er sprake van korte communicatielijnen. In ruil voor jouw flexibiliteit en betrokkenheid heb je hier de mogelijkheid jouw werktijden flexibel in te delen. Met enige regelmaat worden er gezamenlijke lunches en teamuitjes georganiseerd vanuit het kantoor.


Functieomschrijving

Wij zijn voor onze klant op zoek naar een administrateur voor binnen de samenstelpraktijk. Binnen jouw functie sta je veel in contact met de klanten en ga je hen van A tot Z bedienen. Indien nodig ga je de administraties voeren, maar het grootste deel van je functie zal, naast het klantcontact, bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de aangiften IB en VpB.  


Functie-eisen

Herken jij je in onderstaand profiel en zou jij graag werken bij een regionaal accountantskantoor dat kleinschalig is qua omvang? Ik kom graag met je in contact.  

  • Je hebt een MBO of HBO studie op administratief gebied afgerond;
  • Je hebt recent minimaal 5 jaar ervaring bij een accountants- of administratiekantoor, waarbij je ook jaarrekeningen hebt samengesteld;
  • Je wil graag voor 24 tot 32 uur per week aan de slag;
  • Je gaat zelfstandig en nauwkeurig te werk.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Bij deze functie hoort een salaris van tussen de € 3.000 en € 3.600 op basis van een fulltime dienstverband.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Belasting, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Compliance