Teamleider Debiteuren/Crediteuren

Teamleider Debiteuren/Crediteuren
36 uur | Rotterdam

Wij zijn Havensteder!
Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Havensteder afwisselend, boeiend en soms onvoorspelbaar. Kun jij dat aan? Dan ben je van harte welkom!

We zijn een grote woningcorporatie. We zijn sterk in wonen. Wat je ook doet, uiteindelijk is dat waar je aan werkt: mensen met een beperkt inkomen of kwetsbare positie een thuis bieden.
Onze afdeling Financiële Administratie is op zoek naar een teamleider Debiteuren/Crediteuren. Deze vacature is ontstaan door een wijziging in de structuur van de afdeling.

De baan:
De Financiële Administratie van Havensteder bestaat uit de volgende teams: Crediteuren/Debiteuren, Service & Verbruik en Financiële Informatievoorziening.

De teamleider Debiteuren/Crediteuren is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team Debiteuren/Crediteuren (9 fte) en daarmee voor het functioneren en het verder ontwikkelen van het team.

Daarbij levert de teamleider Debiteuren/Crediteuren een inhoudelijke bijdrage op zowel tactisch als operationeel niveau aan het financieel administratieve beleid in lijn met de strategische en organisatorische doelstellingen. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan het afdelingsplan en bent daarbij, samen met de manager Financiële Administratie en teamleider Service & Verbruik, verantwoordelijke voor de algemene gang van zaken binnen de Financiële Administratie en de realisatie van de afdelingsdoelstellingen.

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het volledige proces met betrekking tot crediteuren- en debiteurenadministratie. Je bent als teamleider ook meewerkend voorman, als de werkvoorraad daar om vraagt.

Daarnaast verzorg je ook controles en analyses om een goede debiteuren- en crediteurenadministratie te borgen, en de daarbij behorende periodieke (management) rapportages.

Het profiel:
Als teamleider heb je veel kennis op het gebied van complexe debiteuren- en crediteurenadministraties en kan je jouw visie hierop handen en voeten geven. Je bent een stevige persoonlijkheid, iemand die kan sturen op de werkvoorraad en tevens het team op constructieve wijze verder ontwikkelt naar een kwalitatief hoger plan. Een coach, die midden in het team staat en waarvan het tegelijkertijd duidelijk is dat jij de teamleider bent. Je begrijpt dat werkplezier belangrijk is. Indien nodig spring je bij in de operatie en kijk je continu naar verbetering in de administratieve organisatie. Je optimaliseert en implementeert “better ways of work” en probeert maximaal rendement uit het team en de interne en externe klanten te halen. Hierbij kijk je ook kritisch naar jezelf en kan je je leiderschapsstijl aanpassen zonder het resultaat uit het oog te verliezen.

Je bent in het bezit van een afgeronde bedrijfseconomische opleiding of relevante werkervaring op minimaal HBO niveau, eventueel aangevuld met opleidingen die specifiek gericht zijn op management, procesverbetering (bijvoorbeeld LEAN) en communicatie.

Ons aanbod:

  • Leuke collega’s in een hecht en ambitieus team en een fijne werkplek.
  • Een prima salaris (min € 3.486,= – max € 4.709,=) conform schaal J Cao Woondiensten 2017 - 2018.
  • Een aanstelling voor de duur van een jaar met zicht op verlenging.
  • Samenwerking in een gevarieerd team en met andere teams in de organisatie.
  • Een online Havensteder academie om te blijven leren en ontwikkelen.

Reageer!
Heb je interesse in deze vacature? Upload dan uiterlijk 19 september 2019 je CV en korte motivatie via de sollicitatiebutton.

Eerst wat meer weten?
Bel dan met Edwin Hamers (manager Financiële Administratie) 010 - 333 32 54. Informatie over de sollicitatieprocedure krijg je bij Iman Lahlou (administratie medewerker HRM) 010 - 333 33 79.

Overige informatie:

  • Indien je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek, ontvang je een link voor het maken van een online competentietest. Deze test duurt hooguit 15 minuten en de uitkomsten geven ons inzicht in hoe jij je verhoudt tot de competentie ‘dienstverlening’, een thema dat Havensteder hoog in het vaandel heeft staan.
  • Een assessment kan onderdeel uit maken van de sollicitatieprocedure.
  • Een screening maakt onderdeel uit van het aannameproces, waaronder het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Teamleider Debiteuren Crediteuren, Debiteuren, Crediteuren, Financieel, Management, Teamleider, Leidinggevend, LEAN, Financiële Administratie, Vacature Rotterdam


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, HBO, 3-5 jaar, Crediteuren Administratie, Debiteuren Administratie, Rotterdam, Financieel Manager, Onroerend Goed