Business Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

De Theo Pouw Groep is leverancier van bouwstoffen voor de grond-, weg- en waterbouw en toonaangevend in het duurzaam hergebruik daarvan. Werken bij Pouw is deel uitmaken van een gedreven organisatie, die voorop loopt in milieuvriendelijke ontwikkelingen, zoals het reinigen van vervuilde grond, het recyclen van bouw- en sloopafval en het produceren van recycling beton. Met ruim 520 medewerkers zetten wij ons dagelijks in om het nuttig hergebruik van puin en grond te blijven vergroten. Met als doel de meest optimale combinatie van kwaliteit en duurzaamheid te realiseren, waar toekomstige generaties mee vooruit kunnen.  

Daarnaast heeft de Theo Pouw Groep containerterminals in Utrecht, Tiel en Lelystad. De terminals houden zich bezig met de op- en overslag van maritieme containers, inclusief activiteiten zoals stuffen en strippen van containers, wegtransport van en naar de terminal en binnenvaarttransport van de zeehavens naar Utrecht, Tiel en Lelystad.

De Theo Pouw Groep heeft meerdere vestigingen in Nederland. Voor onze afdeling Control op het  hoofdkantoor in Utrecht is een vacature voor Business Controller.

Afdeling Control: “Een deskundige, betrokken en loyale collega is van harte welkom in ons team zodat we met elkaar toegevoegde waarde kunnen  leveren aan ons bedrijf”.

In deze functie maak je onderdeel uit van de afdeling control die rapporteert aan de Directeur Finance. De afdeling is verantwoordelijk voor de financial en management accounting van de Theo Pouw Groep. Op het hoofdkantoor zijn 4 controllers werkzaam. Ben jij een proactieve professional, die zich inleeft in de processen en eenvoudig verbinding maakt met de werkvloer?  Beschik je daarnaast over een sterk analytisch vermogen en een no-nonsense benadering? Dan is dit jouw baan en ben je een aanvulling voor ons team.

 

De functie:

Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor de financiële processen en planning- en control cyclus voor verschillende businessunits van de Theo Pouw Groep. Voor deze afdelingen ben je het ‘financieel geweten’ en de businesspartner op directieniveau. Je voorziet het management periodiek en op ad hoc basis van management- en stuurinformatie en geeft gevraagd en ongevraagd advies over financiële vraagstukken die ondersteunend zijn aan de bedrijfsvoering.

Tevens vervul je een belangrijke rol bij de totstandkoming van businesscases vanuit financieel-, fiscaal- en juridisch perspectief. Het mede samenstellen van de budgetten en forecasting van de businessunits maakt onderdeel uit van de werkzaamheden. Er wordt van jou een actieve bijdrage verwacht voor het verbeteren en optimaliseren van de AO/IC.

 

Functie-eisen:

  • Minimaal een afgeronde opleiding post hbo-controller en ruime ervaring in de functie van Business Controller in een productie en/of logistieke omgeving;
  • Een positief kritische houding, oplossingsgericht, resultaatgericht en stressbestendig;
  • Gesprekspartner voor CFO/CEO, management;
  • Affiniteit met de activiteiten van de Theo Pouw Groep;
  • Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden;
  • Ervaring en kennis van Business Intelligence.

 

Wij bieden:

Bij de Theo Pouw  Groep krijg je de ruimte om je kennis en vaardigheden volop te gaan benutten en te verbreden. Werken bij een familiebedrijf met korte lijnen zorgt voor snel schakelen en is een stimulans voor eigen initiatief. De informele en open werksfeer creëert hierbij een prettige omgang met collega’s. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en wordt gestimuleerd. Het betreft een fulltime functie (40 uur).

 

Waarom zou je voor de Theo Pouw Groep kiezen?

Bij de Theo Pouw Groep kom je veel verschillende type mensen tegen zoals technici, chauffeurs, operators, schippers en kantoormedewerkers. Eén ding hebben we met elkaar gemeen, we zijn trots op ons werk en de prestaties die we met elkaar weten te realiseren. Wij geloven dat beloning verder gaat dan alleen een goed salaris. We hebben altijd aandacht voor de persoonlijke omstandigheden en staan open voor eigen initiatieven.

 

Interesse?

Ben je enthousiast en beschik jij over genoemde functie-eisen? Mail dan je CV en motivatie naar Mariska Bitter (hr@theopouw.nl). Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Mariska Bitter via het telefoonnummer 030 - 2425282 of kijk op onze website www.theopouw.nl

 

Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 5-10 jaar, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Controlling, Utrecht, Business Controller