Adviseur binnendienst zakelijke markt

€3900 - €4500 | 32 – 40 uur | Op zoek naar uitdagende werkzaamheden, goede arbeidsvoorwaarden en een leuk kleinschalig team? Kom als ervaren zakelijk adviseur hier werken!
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever treft een assurantiekantoor die aangesloten is bij een volmacht kantoor. Op dit moment zijn zij aan het groeien en hebben zij ter versterking een nieuwe collega nodig die de zakelijke klanten op zich gaat nemen. Binnen deze organisatie heerst er een warme en laagdrempelige sfeer met korte communicatielijnen. Eens in de zoveel tijd wordt er een gezamenlijke lunch georganiseerd. Daarnaast biedt onze opdrachtgever ook goede arbeidsvoorwaarden aan.


Functieomschrijving

Als ervaren adviseur ga jij bij onze opdrachtgever de zakelijke klanten adviseren en een creëer je een goede band met jouw klanten. Vanwege jouw licht commerciële kant kan je makkelijk het gesprek openen en op een ongedwongen manier commercieel advies geven. Ook ben je de contactpersoon voor je eigen klanten en vergroot je je eigen klantenportefeuille.


Functie-eisen

Wil jij dit team komen versterken? Solliciteer dan als jij:

  • Minimaal 7 jaar recente en relevante ervaring hebt als zakelijk adviseur binnen de verzekeringswereld;
  • Wft Basis en Schade Zakelijk in bezit hebt;
  • ennis hebt van ANVA;
  • Woonachtig bent in de regio;
  • Commercieel, communicatief sterk en resultaatgericht bent.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures binnen de verzekeringen.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures/banking-insurance.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt een uitstekend salaris van maximaal €4.500,- op basis van een fulltime dienstverband. Onze opdrachtgever kijkt uiteraard naar de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast ontvang je 28 vakantiedagen, goede pensioenregeling en een winstuitkering.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 5-10 jaar, Bedrijfsadviseur, Financiele Administratie, Noord-Holland