Salarisadministrateur – hecht team

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
€3000 - €3500 | 32 – 40 uur | Op zoek naar een warme organisatie met een hecht team? Dan is dit iets voor jou!
Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een klantcontact centrum in de regio van Zoetermeer. Kenmerkend aan deze organisatie is dat zij kwaliteit belangrijk vinden en met een goede dosis enthousiasme werken. Op de afdeling kan je een informele en prettige werksfeer verwachten. Het team waar jij komt te werken bestaat uit twee andere salarisadministrateurs. Op dit moment zijn zij ter versterking van hun team op zoek naar een salarisadministrateur.


Functieomschrijving

Als medewerker ga jij op de loonadministratie aan de slag samen 2 andere collega’s. In deze uitdagende maar vooral zelfstandige functie zal je een tal van werkzaamheden op je nemen. Naast het verzorgen en uitbetalen van de salarissen van de medewerkers zorg je ervoor dat het personeelsinformatiesysteem volledig is ingericht. Door je relevante kennis van de huidige wet- en regelgeving kan jij gerelateerde vraagstukken beantwoorden. Daarnaast denk je actief mee binnen de organisatie om processen te verbeteren.


Functie-eisen

Ben jij de geschikte kandidaat? Reageer dan als jij:

  • In het bezit bent van jouw PDL;
  • Je hebt minimaal 2 jaar aansluitend ervaring als salarisadministrateur;
  • Je bent zelfstandig en kan snel schakelen;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur.

Kom je net niet overeen met het gevraagde profiel? Stuur mij een mail met jouw cv. Wellicht kan ik alsnog wat voor je betekenen!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Salarisadministrateur.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Je kan maximaal €3.500,- verdienen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, € 3.000 - € 5.000, Salaris Administratie, Financieel Medewerker