Medewerker salarisadministratie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
€3000 - €3800 | 32 – 40 uur | Toe aan een uitdaging bij een organisatie die ook oog voor jou heeft? Lees nu meer!
Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken in een leuk team van 10 medewerker. Bij onze opdrachtgever is er sprake van een informele en open werksfeer. Het is belangrijk dat je als team met de neuzen dezelfde kant opstaat. Ter uitbreiding van het team zijn ze daarom op zoek naar een nieuwe medewerker loonadministratie. Als nieuwe medewerker kan je op de afdeling wekelijks vers fruit verwachten. Daarnaast bieden zij een dynamische werkomgeving waar ontwikkeling voorop staat.


Functieomschrijving

In deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een medewerker die de salarisadministratie gaat verzorgen voor ruim 15.000 medewerkers. Je zal werken met vier verschillende cao’s. Om de 4 weken zal jij de betaling verzorgen van deze medewerkers. Je voert verzuim-, door-, en uitstroom mutaties aan. Daarnaast houd je je bezig met het verbeteren en optimaliseren van processen. Je denkt actief mee binnen de organisatie hoe er efficiënter gewerkt kan worden en je draagt ideeën aan.


Functie-eisen

Onze opdrachtgever zoekt iemand die:

  • In het bezit is van PDL of VPS;
  • Minimaal 5 jaar recente en relevante ervaring heeft als salarisadministrateur of een soortgelijke functie;
  • Kennis heeft van de veranderende wet- en regelgeving;
  • Ervaring heeft met AFAS.

Kom je net niet overeen met het gevraagde profiel? Stuur mij een mail met jouw cv. Wellicht kan ik alsnog wat voor je betekenen!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Salarisadministrateur.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Naast een mooi salaris die start bij €3.000,- ontvang je ook 24 vakantiedagen en 18 ATV dagen bij een fulltime dienstverband. Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je met je meebrengt.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Financiele dienstverlening, Salaris Administratie, Financieel Medewerker