Payroll specialist seniorfunctie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
€3200 - €4000 | 39 uur | Op zoek naar een senior functie met veel verantwoordelijkheid? Lees snel meer.
Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken op een bruisend locatie bij een van onze opdrachtgevers in de regio Amsterdam.  Onze opdrachtgever heeft meerdere vestigingen door Nederland. In deze vestiging zijn er rond de 10 medewerkers werkzaam. Binnen de afdeling heerst er een informele en open werksfeer. Als medewerker wordt er aan je gedacht en krijg je de mogelijkheid om mee te denken binnen de organisatie en ideeën aandragen. Daarnaast bieden zij flexibele werktijden aan.


Functieomschrijving

Als zelfstandig salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de gehele salarisverwerking en voor de klanttevredenheid. Je zorgt ervoor dat je tijdig je mutaties aangeleverd krijgt, gecontroleerd worden en dat deze tijdig en correct verwerkt worden. Ook ben je verantwoordelijk voor een tijdig uitbetaling van de loon samen met je collega. Verder verzorg je de overige communicatie met andere instanties en klanten en ben je intern aanspreekpunt voor collega's.


Functie-eisen
  • VPS behaald;
  • Minimaal 5 jaar recent ervaring in deze functie;
  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring met de financiële administratie, APD Workforce en Excel;
  • Je bent sociaal en kritisch.

Kom je net niet overeen met het gevraagde profiel? Stuur mij een mail met jouw cv. Wellicht kan ik alsnog wat voor je betekenen!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Salarisadministrateur.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Je kan maximaal €4.000,- ontvangen. Daarbij ontvang je 27 vakantiedag en de mogelijkheid om extra dagen te kopen. Tevens ontvang je jaarlijks een bonus en werken ze ook met een prestatiebonus.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Amsterdam, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, Salaris Administratie